sevgili arkadaşlar şu mübarek ramazan ayında sizlere tiremizin adıyla özdeşleşmiş yüce din adamı Hz ibn-i melek hazretlerinin mezarının resinlerini yayınlıyorum umarım beğenirsiniz
arkadaşlar bu fotoları bugun Tiremizin dağ restorantında çektim alabalık cennetidir burası tabii hazır pişmiş olarak önüne geliyor ben oğlum ve kızım
Bolu yöresine yaptığım seyahat esnasında çekmiş olduğum fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. Bolu-Göynük Çubuk gölü Bolu-Göynük tarihi evler. Abant Gölü Bolu-Göynük Sünnet Gölü Bolu Gölcük
Vallahi tebrikler Çok güzel resimler hele o yeşillikler içindeki gölde sakin bir şekilde balık yakalamak ve kamp kurmak isterdim doğrusu
Güzel bir yönünüde keşfetmiş olduk senin sedat arkadaşım Yeni lakabın romantik fotoğrafçı olsun bence çok yakışır
herkeze merhaba ben bolu goynukluyum ama kendi ilçemde tatile gittiğimde balık avlayamıyorum avlasanda kacak avlanıyor knumuna duşuyosun cunki sirkuleride avlanmak tamamen yasak ... bunu anlayamıyorum halbuki cok guzel balık cıkıyodu aynalı sazanlarıı super......
antalya kösesi bende biraz fotograf ekliyeyim dedim,güzel antalyamizin güzel köselerinden biraz,,umarim begenirsiniz.. yagmurlu bir günden sonra günes ve blutlar side [/URL][/IMG] manavgat irmagi [/URL][/IMG] manavgat irmagi [/URL][/IMG] köprülü kanyon cayi [/URL][/IMG] köprülü kanyon [/URL][/IMG] köprülü kanyon gün batimi [/URL][/IMG] köprülü kanyon [/URL][/IMG] manavgat irmagi[/URL][/IMG] side ve simsek [/URL][/IMG]
Arkadaşım,emeğine sağlık.Çok güzel kareler inanki.Yalnız şu son resimdeki şimşeği nasıl yakaladın bravo vallahi,süper bir görüntü olmuş.
Sevgili arkadaşlarım sizlerden uzun bir süre ayrı idim.Bu bölüme benimde bir katkım olsun istedim.Bu yaz başından itibaren çok sevdiğim Giresun'umdan ve oğlumun okuduğu Akçakoca ve çevresinden bazı fotolar yayınlıyorum. Devam edecektir.
2. bölüm Vezirköprü Altınkaya barajı ve orada yakalanan bir sazan.6.100gr.civarı Ve Akçakoca görüntüleri, Devam edecek
cok tesekkürler,elimde cok fazla resim var ama maalasef fazla resim ekliyomuyoruz buraya ve baya zahmetli is,forumun kendi uploadi olmadigi icin,,simsegi cekmek icin bir saate yakin yaklasik 22 ye yakin fotograf cektim..sadece birinde yakalaya bildim...saygilar.