Beyşehir/Konya Shot at 2007-08-04 Shot at 2007-08-04 Shot at 2007-08-04 Shot with DC2300 at 2007-08-04 Shot with DSC-T33 at 2007-08-04 Shot with FinePix A400 at 2007-08-04 Bunlarda benim çekimlerim Shot at 2007-08-04 Shot at 2007-08-04 Shot at 2007-08-05
Benim favorim bu. Ya bizim memlekette bukalemun var mi? Bir yasima daha girdim..Hadi buyur... Paylasiminiz icin cok tesekkur ederim...
Küresel ısınmanın eserleri,dünde televizyonda gördüm Denizlide acayip bir hayvan bulmuşlar tavşan,fare,kanguru,sincap karışımı bir şey
Shot at 2007-08-08 Shot at 2007-08-07 http://www.konhaber.com/?syf=ktgr&ktgr=17&hbr=KbQC8Q6zzy Abi bilimsel adı da Acıpayamlı Abbas mış
Burak kardeş teşekkürler paylaşımın için. Biz bu güzelliklerin içinde yaşıyoruz ama yine de böyle fotoğraflardan görmek de güzel.
Bu güzelliklerin içinde yaşıyoruz dediğin gibi, ama çoğu kez görmüyoruz. İnsanımız ya koşuşturmacadan vakit bulamıyor, ya da vakit olursa maddi anlamda müsait olamıyor. Tatile çıkabilenler de, memleketin güzelliklerini merak etmekten çok, kendini bir sahilin kumlarına serip, sadece denizle muhatap olmayı tercih ediyorlar. Bizim ülkemizde tatil anlayışı, gezme anlayışı, ne yazık ki eskiden gelen bir gelenek şeklinde, deniz ve kumsalla gizli bir şekilde sınırlandırılmış sanki. Kaç kişi tatilini Isparta'daki, Kayseri'deki, Karadeniz'deki ya da memleketin her bir köşesine dağılmış güzellikleri görmek için harcıyor ki?... Bizim bildiğimiz, vakti olan, parası da varsa ille Ege ya da Akdeniz sahillerine gider. Bizler gibi balık tutma sevdasından da değil, kendini ille de suya sokup, güneşin nimetlerinden de faydalanmak için. Oysa ne güzellikleri var memleketimin. Burak ne güzel vakit ayırmış ve bu güzellikleri fotoğraflamış. O da yetmemiş bizlerle paylaşmış. Teşekkür ederiz Burak, eline, emeğine sağlık...
Bu hayvan küresel ısınmanın yada her hangi bir şeyin eseri değil, bu hayvan Avustralya da yaşayan kanguru faresi adıyla anılan hayvan. Daha önce belgesellerde bir çok kez izlemiştim.
hüseyin abi benim memleketimde mersin silifke her nekadar istanbulda büyüsemde oralara sıkça gidip gezmeye çalışırım bu ve buna benzer canlılar bol miktarda o corafyada mevcut birde yöresel olarak koçmar diye adlandırılmış büyük kertenkelelerimiz var ağaçlarda ve dağlardaki sarp kayalıklarda bolca var görseniz korkarsınız timsahın küçüğü gibi canlılar ama boyları 30cm yi geçebiliyor ben onları çok severim şirin canlılardır
Denizlidede azda olsa bulunuyormuş bu arkadaş. Çok yavaş bir hayvan olduğu için ortalarda pek görünmek istemezmiş.Malum vahşi yaşam