Emekliliğin tadını çıkartmak bu olsa gerek... Ailemize hoşgeldiniz RECEP bey. Umarım, paylaşmanın ve dostlukların pekiştiği sitemizde hoşça vakit geçirirsiniz.
emnekliliyinizin şahsınıza hayırlar getirmesi dileyiyle gönlünüze göre arkadaşlar bulmanızı temenni ederim
Hoşgeldin Recep bey bende şarköylüyüm ama Antalya ya taşındım av bölgem şarköy sahilleri ;levrek,çinekop,kalkan,mırmır,eşkina,zargana,istavrit,menekşe,ispari,kefal Mürefte iskelesi sadece levrek avı ,gaziköy kaşıkla çinekop avı, uçmakdere domdom taşı sadece levrek avı tatlısu avını uzun süredir yapmıyorum.
Recep abi hoşgeldin.Bende Edirneliyim ve tatlı suda avlanıyorum.Forumda Trakyalıların sayısı çoğalıyor İnşallah bizde bi organizasyon gerçekleştiririz.
Corlu'dayim [/B] Recep Bey, Aslen Manyaslıyım , ama 10 yıldan beri Çorlu'da yaşıyorum. Foruma bir ay kadar önce üye oldum. Sezonda Trakya'nın değişik bölgelerinde bulunan barajda/göletlerde avlanıyoruz. Bazen denize de gidiyoruz. Ama geçirdiğimiz son kazadan sonra denize gitmiyorum. Takım çantam ile kamış ve makinelerimin büyük bir kısmı şu anda marmara denizinin dibinde. İnşallah tatlısu sezonu açıldığında Trakyalılar olarak organizasyonlar yaparız. Sevgilerimle,
Sevgili arkadaşlar,çoktandır forumu takip ediyorum ve bu konuya yazan arkadaşlara artık bir duyuru yapayım dedim.Hoşgeldiniz dediğiniz sevgili Recep Abimiz geçen yıl Ağustos ayından bu yana foruma uğramıyor.
Sağlık Olsun! Sağlık olsun Tuncer Kardeş, Recep Bey açmış konuyu, ama biz Trakya Bölgesi olarak kullanabiliriz... Sevgilerimle...
Haklısın Timur abi forumda Trakya adına neredeyse hiçbişey yok.Herkes organizasyonlar yaparken bizede tutulan balıkların fotolarına bakmak kalıyo.Hiç değilse bu başlık altında iki satır bişeyler konuşalım.Saygılar