agustosta bence terkosa gitmeyin ben 5-6 agustosta orda idim bir tane bile balık gelmiyor su çekilmiş sıcaktan balıklar derinlere gitmiş bekleyin derim...
abi saat 6,30 dan sonra turnalar atlıyor.ben geçen hafta oradaydım ordan biliyorum.hatta bir adam çapari ile levrek yakaladı
biz balaban köyünün girişinden aşagıya patika araba yolu var ordan aşagıdaydık orda su pompası binasıda vardı...agaçların altında gri ford arabam vardı.
iyide hangi pompa binası iskinin içinemi girdiniz.girdiyseniz hangi tesisden.biz terkosa girişte sağda osmangazi terfi merkezi yazıyor ordan girdik.
arnavutköyden terkosa gelirken terkos yolu levha sgı gösteriyorya oraya değil biz sola dönüyoruz direk balaban köyüne gidiyoruz köy girişinin yanında mezarlıktan saga dönüyoruz 500 metre sonra felan göl kenarındayız orası...
valla 4 defa gittim oraya 2 defa kalabalıktı 2 defada kimse yoktu sazlık var siz nereye gidiyorsunuz balık durumu nasıl sizin gittiğiniz yerde...
işte biz o kavşaktan terkos yoluna giriyoruz.terkosa girişte bir köprü var o köprüye gelmeden solda iski girişi var.beton direklerden osmangazi terfi merkezi... yazıyor.girişte bekçimad: )den izin alarak ilerilere doğru gidiyoruz. en sonunda ufak koy gibi bir yer var oradan su çekiliyor.biz o bölgeden atıyoruz.sazlık o bölgede yok balık durumu ise turna levrek karagöz(ince uzun bir balık denizdekine benzemiyor) çapak kızılkanat balıkları mevcut.bildiğim kadarıyla.
bizim gittiğimiz yer kamp için çok uygun ama bu sefer sıcaktan bide su çekilmesinden dolayı hiç balık alamadık...
Genco nikli üyemizin mesajı. Bir üyeye cevap yazmak istediğinizde mesajın sağ altındaki "Alıntı" İkonuna tılayıp gelen yere cevabı yazarak "gönder" diyerek mesajınızı gönderebilirsiniz
nasıl yasak anlamadım herkes ordan balık getiriyor hemde her türden gecen pazap pazarda satıyorlardı anlamadım sadece biz duyarlı avcılaramı yasak