Ceyhun şimdi Greenpeace sayfasına baktım lüfer için 25 cm üstü diyor, kalk kalk halay çekicez Ben lüferi boğmuşum haberim yok
Afiet olsun ne diim Nese ben yarin baliği boğucağimdan sıkıntı yok Cumarteside mangal yaparim patatesleri :hungry:
sanada hayırlı cumalar... dostum desene senin sarı kanatları bu hafta havada ben değil mangal yakalıyacakmrsparkle
Kardeşim şımartıyorsun varLıgınız ve sağLıgınız yeter benim için.. % - 100 degiLim ama sanırım geLicem, durumLarı biLiyorsun dua et bu kardeşine
çok kısa anlatayım balık yavuz'un oltaya vuruyor ve yavuz oltayı tasmaladığı gibi sarmaya başlıyor . balık kıyıya gelir gelmez sudan dışarı çıkarmasıyla balık oltadan kurtuluyor ve bende havada yakalıyorum . :laughing: yani yavuz balığı oltadan çıkarmaya çalışmadan hemen diğer yemi takıp tekrar suya atıyor. o akşam bizi izleyen bir arkadaşta dur bu sefer ben yakalıyayım diyor ama serçe parmağında 8 adet delikle etrafta yara bandı aramaya başlıyor. :laughing: allahtan yavuz eczacı olduğu için hastane gibi ve adamın parmağını bantlıyoruz. yavuz hemen hemen o akşam canlı balığa el sürmedi desek yalan olmaz mrsparkle
Enteresan... Lüfer balığı hayvanından sonra bir de başımıza uçan sarı kanatlar çıktı O kanatları şimdi anladım