Üstat foruma genel anlamda baktığında tüm bölgelerden av raporu yok denecek kadar az geliyor.Yaz aylarında genellilkle böyle oluyor sonbahar kış ilkbahar zamanlarında daha aktif olmakta.
Maalesef şimdi herkes facebook ta.Bilgi almak için guruplara üye olmak zorundasın.Tanıdığın tanımadığın dünya kadar insanın paylaşımlarından nasibini alacaksın artık.Forumda yalnız balıkçılık üzerine paylaşımlar yapılırdı.Facabookun durumu hepimizce malüm.
Denizi kuruttukları gibi burayı da kurumaya mahkum etmeseler bari. Palamut boğaza giriş yapmış, facebookta paylaşanlar var.
umarım bu sene herkes için güzel bir av olur hadi hayırlısı ufaktan palamut haberleri gelmeye başladı herkese rast gele
Grubumuzu (T.F.T) aşağıdaki linkten de takip edebilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/tarabyafishing/?fref=ts
forum yöneticileri acil forumu güncellemesi gerekir yoksa kurumaya yüz tutacak balıksevdam sitesi güzel bir güncellemeyle işi kurtardı
Burası çok sessiz kaldı biraz hareketlendirelim 11.06 tarihinde mekanda yaptığım avin sonucu 1.5 kilo kadar istavrit yakaladim
Merhaba abi, anasayfadayken 'forum' sekmesine tıklarsanız karşınıza konu başlıkları çıkacaktır. Açmak istediğiniz konuyla alakalı olan başlığı seçip sol üst taraftaki 'yeni konu' seçeneğinden açabilirsiniz.
Vaay be facebook'ta sayfa açtıktan sonra 2 yıldır foruma girmiyordum aklima geldi gireyim dedim ne hale gelmiş forum.bu başlığın ilk kuruldugu günü dün gibi hatırlıyorum ne günlerdi..
Bu aralar Tarabya da bu başlık gibi ölü. 100 kişiden ya 1 ya da 2 şanslı kişi palamut çekiyor. Herkes şükrediyor. Öğlen 11 gibi de kimsecikler kalmıyor zaten. Şu sıralar tarabyada durum bu malesef. Merak edenler için...
selam tanacom bull turkce kullanma klavuzu turkce icin yardim ederdesniz sevinirim , yucelcanan07q gmail.com
Bugün Tarabya big chef'in yanında sabah 6'dan 11'e kadar takıldım. Palamuta salladım istarvite salladım hiç bişey yok..