Gerçekten 500 lira bir surf kamışa verilir mi ? bilemedim.. Ama Allah sahibine bağışlasın diyelim ne diyiyim..
imkanım olsa bende ceyhunun dediği 1500 lük kamıştan alıcaktım ama bu işler imkan meselesi ve o fiyatlara kamış olur bunun fiyatla alakası yok atışla hissemeyle alakalı sen nasıl bir kamış almak istediğine karar vermen yeterli
ÇITAYI YÜKSELTELİm VEGA POTENZA SUPERCORE Mİ YOKSA vercelli spyra piuma power mı diyelim 1500 tl cirarında olan 2 kamış
Vercelli Spyra Alba benim elime tam oturuyor. En uzak atışları yaptığım kamış Vercelli ama atar aralığı biraz daha dar Vega'ya göre. Vega 100gr da uzak atıyor 220gr da.!
selam millet nasılsın hiç ses seda yok var mı balık haberleri ne alemde denizler otur sıkıntıdan pataladık resmen başlasa da keyif yapsak biraz
Süha abi Senin yedek makara arabada haberin olsun. Az kaldı 10 15 Nisan arası başlar bence. Deniz suyu 9 12 derece. 15 derece üstü ortalık karışır.
Livarda canlı balık görsem satın alıp denize atacağım peşinden de oltayı sallayacağım, o derece oldum neredeyse Sevgilerimle
bu pazar ben mekana gittim 10:30 a kadar durdum biraz atış yaptım ama suyun rengi gerçekten çok kötü hala düzelme yok bekliycez yapıcak bişey yok artık
Bakınız,boğazın 40 yıllık avcısı olarak şunu iddia edebilirim.Kimi sene kışlar sert geçtiğinde iri istavritin Karadenize olan göçü,nisan sonlarına doğru ancak gerçekleşmeye başlar. Kimi sene ise mart sonu bile başlayabilir.Bu ara aterinalar arkasındanda zarganalar yürümeye ve av vermeye başlamışsa iri istavritte her an kendini gösterebilir.