Hepsi ayrı bir kalite gerçekten. İyi ve zevkli avları bol olsun. Virgül koymanız isabet olmuş; '' Nokta '' deseydiniz inandırıcı olmazdı inanın. Dolaptakiler dediğiniz resmin alt sırasında ki 2. makina VİKİNG 5060 mı ?
Taş gibi derler ya, öyle değilde '' çelik gibi '' demek daha doğrudur o makina için. 1985 de aldığım ilk makinamdır. Ben emekli ettim o '' CIRCIR BÖCEĞİNİ '' ama hala çalışırım diye diretiyor.
Bende onu çok kullandım,hala canavar gibi,temizledim,yağladım,misinesini değiştirdim,şimdilik çekmecede yatıyor.Hemen yanındada başka bir taş var Banax sx 4000
Mehmet abicim yıldızlar karması gibi olmuşbaşım döndü Balık takımının Real Madrid ini kurmuşsun iyi günlerde kullan boltrofeli avlar.
Teşekkür ederim. İnşallah bir iki tanesini Sivrice organizasyonunda kullanacağım.Trofe olmasa bile bir tane bile balık alsam o bile yeter.
Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Konuyu açalı 1 seneyi geçmiş. Bu bir senede forumdan çok değerli arkadaşlarla tanıştım,organizasyonlar yaptık,güldük eğlendik.takım(balık tutmak için olan)muhabbeti yaptık sabahladık. Oğlum üniversiteye başladı, Yurtdışından benim ve arkadaşlar için malzeme alındı.Yeni makinalar kamışlar envantere katıldı.vs En son aşağıdaki arkadaşı eve misafir ettim. Bu makinayla inşallah nisanda Trabya fishing team olarak yapmayı planladığımız Sivrice organizasyonunda jig yapacağız. Shimano ile karşılaştıracağız. Anlaşılacağı üzere balıkçı hiç bir zaman son nokta diyemiyor. Virgül koyup devam ediyor
Mehmet abi yakında dükkan açarsın sen bu gidişle.Sende malzeme alma hobisi oluştu galiba Hayırlı olsun ...
Valla can bir şey oluştuda hobimi fobimi bilemiyorum iyi bir şey görünce fiatı uygunsa almadan duramıyorum Sağol Ahmet kardeşim.
Sevgili Mehmet abi Forumlara boş boş bakarken senin açtığın konuyu okuma niyetiyle girdim gimez olaydım Sevgili abim kimliğimi versem evlatlık olarak kabul edermisin beni Tüm makinelerini iyi günlerde sağlık ve mutlulukla kullanmanı temenni ediyorum.. Bol balıklı günler Sevgi ve saygı dileklerimle
Yakındır bir ürün daha geliyor yolda Geldiği zaman paylaşacaktır, Türkiyede tek galiba bende merakla bekliyorum yolunu