Valla Saltigayı gördükten sonra, havada kaparım onu Rezaletten başka birşey değil, bir başka rezalette o aleti yapanlar. Arkadaş mühendissin böyle bir hatayı nasıl yaparsın? Firma da rezalet bu hatayı yapacak mühendisi niye alırsın. İnce eleyip sık dokumak lazım
Ben sana onun gibi olmuş 100 tane shimano göstereyim. Sen ise bana, onun gibi ikinci bir tane daha saltiga göster hadi. Alet bu, düşürürsün, çarparsın, vurursun vs. kırılır. Hepsi kırılır, kırılmayacak diye bir şey mi var?
exage ucuz ucuz kurtulmus nasıpını almaktan 10000 lık exageler guzel ısler cıkarıyolar fıyatıda maul exagelerin pıyasada o fıyatlara satılan baska urunlere gore
Evet nazik üründür Shimano lar. Zariftir ama bir pul yüzünden kırılmazlar. Bir pul yüzünden max. draglarıda düşmez. O makinenin neden kırıldığını swnde biliyorsun abi kabul et, çözüm için ne yaptıklarını da biliyorsun yeni Saltigalarda. Kaldı ki yeni Saltigalarda şimdide dengesiz üretim pullar orantısız diskler mevcut Ne beklersinki Taiwanda yapılan makineden Daiwanın en üst düzey makinesi böyle ise alt sevîyeyi düşünemiyorum püüüüffff rezalet
Rüştünü ispat etti diyorsun.hihi hihi Bu günde karne günüydü; şu tesadüfe bak ya.hihi hihi Yok yok, zamanı gelince şu bizim sıfırcı hocadan çekeceği var gene. Tipine mi taktı ? yakışıklılığını mı çekemiyor ? Üstün başarılı oluşunu mu ? Anlamadım. Allah kolaylık versin. hihi
tevfik abi benım bır tanıdıkta var exage allah o makıneye kolaylık versin yaz kıs kar yagmur camur demeden devamlı avda merak edıyorum ne zaman yeter bana yaptıgın bu ıskence deyıpte sahıbıne yarı yolda bırakıcak dıe ama sahıbıde exagede ınatlasıyorlar sahıbı bozulsada degıstırıyım dıe makınede hayır ben senın yakanı boyle kolay bırakmam der gıbı
Vefalıdır, kadirşinastır, cefakardır, nankör değildir. Az tüketir, çok üretir. Bayağı bir de, alımlıdır, fiyakalıdır kerata. Söyle o arkadaşına, fazla cebelleşip inatlaşmasın. Başaramaz. hihi
Çagri su klavye balikcisi lafina takildim. Bilmene gerek yok gerçi de sen dogmadan önce ben balik tutuyordum. Klavyeden degil, istanbul bogazindan.
:clap2: :clap2: :clap2: Tebrik ederim sizi Küçüktüm, bende gidip balık tutmuştum. Büyüdüm tekrar gittim tuttum, hani bu, var olan gerçeği değiştirmiyor onu demek istiyorum. Yani işi yaşın kadara getirmeye çalışmışsınız da, işte orada, -okuyorsa buralılar çok gülüyorlardır- ben size şöyle söyleyeyim yaşınızı katlayacak kadar haşır neşhir olmuşumdur balıkla O yüzden fazla takılmayın, balığa çıkalım buradan fazla yazışmayalım
Parasına göre gayet güzel sarmış; bir makinanın iyi olması için kriter sarım ise bu makina gayet yeterli... Yalnız tek kriter sarım değildir makinalarda; onu vurgulamak istedim... Benim emektar GS-9 berbat sarar; kum saati şekli falan çıkar; yıllarca o makina ile avlandım zamanında; kofanalar; v.s. o makina ile çekildi; o makina ile kaşık attım... Misina çıkışında ne düğümlenme ne de başka bir sorun yaşamadım; tabii miyadı doldu o tür makinaların artık... Teknolojinin nimetlerinden faydalanacağız haliyle; ayrıca nice düzgün sarıp başka pekçok problemi olan makinalar mevcut... Alakası var tabii; o da Shimano; o da Shimano; biri sınıfının giriş seviyesi ürünlerinden; diğeri sınıfının liderlerinden; parası da bir o kadar farkediyor haliyle... Hiç bir ucuz makinada öyle sıralı sarım falan beklemeyin boş yere...
Çağrı kardeşim, Kusura bakma, arada mesajın atlamışım. Benim bir şeyi kanıtlama gibi bir ihtiyacım yok zaten. Sadece, ama bilerek, ama bilmeyerek yazılan yalan yanlış bilgilerin doğru olmadığının, burada herkesin kendince hasbel kader birşeyler bildiğinin, araştırdığının, incelediğinin bilgisini vurgulamak, bu arada bu işe yeni yeni gönül vermiş arkadaşların, 80-100 liralık isteklerinde önerilen bu ve benzer standartlarda ki makinaların öyle basit şeyler olmadığının vurgusudur. Ha şunuda adım gibi biliyordum ki, burada platinden, titanyumdan yapılmış bir ürün olsa bile, aynı görüşler, o bilmişlik eleştiriler yazılacaktı. Eh, bizlerde sizler gibi bu komediyi gülümseyerek seyrediyoruz. Kişi yazmıştır, bizlerde kör gözümüzle bilebildiğimiz kadarıyla hasbel kader cevaplamışızdır. 4 göz derler ama, aynı anda 6 gözüm vardır. hihi Nereyi, kaç derecelik Sinüs, Cosinüs, Tanjant ve Kotanjantla göreceğim belirlenmiştir. Sıkıntı yok yani. Allahın seviği kullarından olduğumuzu, sakın unutma. Ya, birde aynı ortamda çalışmış olsaydın ? :laughing: :laughing: Birde o gözle değerlendir ve haline şükret. İyi dilek ve sevgilerimle, her şey gönlünün güzelliğince, dolu dolu olsun.:thumb: :thumb:
Yine abuk sabuk yazmissin. Midik yarisi yap diye yazmadim. Klavye balikcisi olmadigimi bil diye yazdim. Önce bi okudugunu anla. Ilkokulda türkce kitabinda 'bunlari bilelim' ve 'okudugumuzu anladik mi' bölümleri vardi, demek ki hala okudugunu anlayamiyorsun (bana hep pekiyi yazardi karnede)
Göster bakalım nerede var??? Saltiga'lar ise bolca mevcuttu; zaman içinde sildirdiler pekçoğunu net üzerinden... Ama mevzu bu değil tabii; herkez hata yapabilir; sonunda sanıyorum yenilenmiş model ile düzeltebildi bu problemi; ya da kağıt üzerinde öyle en azından; onlar da denensin görürüz zaten... Onlar çarpma veya düşme sonucu kırılmış kulaklar değil; balıkta oluşmuş kırılmalar...
O sizin zamanınızda kaldı küçükken boğazda olta attığınız zaman Yazdıklarım işine gelmeyen herkese abuk sabuk gelir Neyse dediğim gibi balık tutalım yazışmayalım
Haluk Abi max drag düşürdüler, bir pul eklediler, yine sürdüler pîyasaya. Noldu drag düştü. Aslında değişen bir şey yok göz boyadılar sadece Selamlar abi
Yazdiklarin abuk sabuk çünki. Ayarini kaçiriyorsun. Sen burda isine gelmeyene klavye balikcisi diycen, biri de çikip kendine gel demiyecek he mi... Bir bravo da onlara... Güzel paylasim demisiz, makinayi tanimadigizdan birsey yazmamisiz, adamin biri çikmis sirf daiwa kullaniyoruz diye hepsinin tersini iddia edip bir de klavye balikcisisin demis. Vay be ne ala.
Noldu be abi? Shimano konularında girip daiwa, daiwa diye saçmalayınca biri gelip hop diyecek, sonra kabak onun başına patlayacak Ben o kabağı tatlı niyetine yerim Türkçe dersi demişken; çünki değil çünkü abi(bende pekiyi getirmiştim, söylemeyi unutmuşum)
Yahu çagri daiwa daiwa demismisim de neyini saçmalamisim klavye balikcisi lafini isitecek kadar? Bir bak açtigim raporlara gözünü seveyim. Ayni stil, ayni teknik, ayni av bile yok. Geçen gün daha volkan bozuk atti bana rapor açmiyorsun diye. Heyecan duydugum bir av nasip olmadi ondandir dedimdi. Daha çikip da klavye balikcisi diyebiliyorsan ben bir sey bilmiyorum o zaman. Bu kadar basit mi insanlara klavye balikcisi demek ?
Hangi niyetle söyledigini söyle o zaman. Klavye balikcisi kim denir? Yilda bir iki kez suyla bulustugu halde her hafta bu sevdayi kovalarmis gibi gösteren, her ürünü, her teknigi tanimadigi halde bilirmis gibi gösteren, internet sitelerinden ögrendigini kendi tecrübesi gibi anlatan adama denir benim bildigim. Öyle birimiyim sence ben?