Shimano Biomaster 5000 CFB Yeni Takım Arkadaşım!!!! AV MARKETİNE Teşekkürlerimle!!!!!

Konu, 'Makineler' kısmında isottevfik tarafından paylaşıldı.

1. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Telefonun kapalıydı.:confused: :p :p

Abular bayağı güzelmiş.:thumb: :thumb: Bir adet left, bir adet de right yakışmaz mı ?:confused: :confused: :D

:D İbrahim kardeşim, 5 sene sonra envanterine şöyle bir baktığında, '' Nereden tanıdım seni Tevfik abi '' dediğini, şimdiden duyar gibiyim.:eek: cyrr hihi

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    :) Estafrullah abicim, o nasil soz... :eek: :eek:

Envanterime bugun baktigimda "iyi ki Tevfik agabeyi tanimisim" diyorum. Kendi ellerimle yaptigim dolap ve sandik agzina kadar makina, kamis, misina ve sahte ile dolu. :) Bircogunda sizin tavsiyeniz, bilgilendirmenize dair anilar var. :)

Envanterime bes sene sonra baktigimda ise, ki o bakis sanirim evin icinde olamayacak, bu gidisle muhtemelen Ege taraflarinda bir iskelede olacak, tahminimce diyecegim ki "Tevfik agabey de gelse, beraber binsek suna da acilsak, oltalari sarkitsak, keyif yapsak". :) Insaallah o gunleri de gorecegiz...

3. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim bu güzel değerlendirmen için; İbrahim kadeşim.

Ne mutlu bana, böyle değerlendiriliyorum; ne mutlu bana, siz gibi bir değeri tanımışım.:thumb: :thumb:

İskele sağlam mı ?:confused: :confused: :D hihi

Gün gelir, inşaallah o atmosferde sörfle karışık bir şeyler yaparız.:D :D

4. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

Hayırlı ugurlu olsun Tevfik abi

kazasız belasız bol bereketli avların olsun

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tevfik abicim güzel avlarında kullan. :) Senin koleksiyon yavaş yavaş müze boyutuna sığacak gibi görünüyor... :) :)

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Güzel dileklerin için teşekkürler ederim; Tuğgin kardeşim.

Herşey, gönlünüzün güzellikleriyle dopdolu olsun.

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sağol Fatih kardeşim; teşekkür ederim.

Malum işte, sonu yok. Gittiği yere kadar diyoruz.:D :D

Eeee, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Sanırım çok az bir zamanın kaldı, tezkere almaya. :D Hayırlısıyla o gün de gelir ve güzel paylaşımlarını yine görürüz.:thumb: :thumb:

reeling reeling reeling Bayağı özlemişsindir.:D :D

Sevgilerimle.

8. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Tevfik abi hayırlı uğurlu olsun. Benim de severek kullandığım keyifli bir makinadır. Tek falsosu bence aşırı dandik sert plastikten tutamacı. Böyle güzel bir makinaya yakışmayan bu tutamacı aluminyum topuzla değiştirdim ve o kısma ekstra bir de rulman ekledim. Sen topuzla değiştirmesen bile tutamaç kısmına bir rulman ekleyebilirsin.

Bu arada fiyatlar resmen uçmuş. Geçen sene bu aylarda neredeyse yarı fiyatına almıştım.

Bol trofeli avlarda kullanın inşallah.

Uploaded with ImageShack.us

9. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    İnşallah Tevfik abicim, kısmetse 54 gün sonra evimde, 55 gün sonra aynı ekiple avlaklardayız... :))
    Burada da komutanlar öğrendi kancalarını, takımlarını falan getiriyorlar bağlıyorum, söz verdiler kandırabilirsem bir hafta sonu Malatya'dan bir ala raporu sürprizi yapabilirim... :D
    Tekrardan selamlar, ellerinden öperim. Yeni takımların bereketli olsun... :)

10. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sen, işin püf noktasını bulmuşsun.:D :D

Aşıyı güzel ver ki.................:D :D

Komutanlarına selamımı söyle. :confused: :p :p 77 'li J. Asb. Abim dersin.:p :p :D Kıyaklarını geçsinler.:D :D hihi

Sevgilerimle gözlerinden öperim.

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim, Emir kardeşim.

Evet, dediğiniz gibi kullanırken farkını hissettirecek bir makina. Yaklaşık 1 yıldır gözlemim altındaydı. Ne var ki canlı canlı hissetmeden, o elektriği almadan karar verememiştim ki, taaa bir arkadaşımda görüp inceleyene kadar. Kasasının aliminyum oluşu da XT-7 ye göre ayrı bir +

Fiyatlar, gerçekten mart ayı itibarıyla bayağı yükseldi. Bu da, ana distiribitör Hollanda nın, Tr. ye özel indirimi sonlandırmasının etkisidir. Yani, o eski 2011 fiyatlarına geri gelmiş olundu. :confused: :confused: :confused: Öyle bazı ürünlerde var ki, gerçekten abartmışlar.:confused: :confused:

Fiyatları güncellenmeden 3-5 saatlik bir farkla siparişi vermiştim. Sağolsunlar, Av marketi bu farkı sinelerine çektiler ve üstüne üstlük birde üye indirimi olunca, bu günki fiyatlara kıyasla, 250 liraya yakın bir avantaj sağlamış oldum.:p :p

Sizde bu güzel makinanızı, güzel günlerde kullanın dilerim. Darısı 6000 liğine olsun. ( Bu serinin yeni modeli ) :p :p

Topuz kolla, ayrı bir estetik yakalamışsınız.:thumb: :thumb: Rulman olayı aklıma yattı. :p :thumb: Teşekkür ederim.:thumb: :thumb:

12. furunotr

furunotr Haluk

Şu özel indirimden vazgeçilmesi konusu biraz şaibeli gibi geldi bana; yurtdışına bakınca eski fiyatları görülebiliyor zaten...

13. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :confused: :confused: :confused:

Aslında benimde kafamda netleşemediğim soru işaretleri yok değil. Bazı ürünlerde cüzi farklılıklar varken, bazılarında gerçekten '' Bu neeee ?:confused: :confused: '' dedirten artışlar.:confused: :confused:

Biz, bize yansıyan şekliyle reel olarak değerlendirir, tercihimizi en ideal, avantajlı yönde yaparız. İstanbul burasıysa, Ebay, vs.vs. yerler fazla da uzakta değil.:confused: :confused: Bir başka markada nasıl ki 2 misli sömürülmeyi hazmedemiyorsam, burada da aynı değerlendirmeyi yaparım. Benim verdiğim fiyata ürün alabilirsem ne ala. :confused: :confused: Olmazsa da olacak yerleri buluruz.:cool: :cool: Bu benim için fazla da bir önem arz etmez. Aldıktan sonra da, fatura ve fotoğraflarıyla ilgili adrese linklerim. Ve '' Bir zamanlar His.... da böyleydi. '' notunu da düşerim.:confused: :confused:

Zaten bu süreç de, değişik yollardan ürün girişi bol miktarda olacaktır. :confused: :confused: Çantacılar bulurlarsa, bu fırsatı çok iyi değerlendireceklerdir.:confused: :confused: :cool: :cool:

14. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bu konuya yazmak ve yazmamak üstüne baya düşündüm de...

Denize attığım biomaster hasbelkader bir gün takılıp çıkana kadar yazmayayım dedim. Hayırlı olsun cümle aleme.

15. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yaz Serdar yaz. Niye yazmayacaksın ki ?:confused: :confused:

Düşmanmıyız ?:confused: :confused: :p

Bizler medeni insanlarız. Yeri gelince sahada kıyasıya, kıran kırana mücadele eden sporcular misali görüşlerimizle mücadelemizi eder, sonrada centilmence, dostça sonlandırmasını biliriz.

Ha, bu benim zevkimdir.

Nasıl ki çizgimi yansıtmayan, kendime yakıştırmadığım, beğenmediğim bir kıyafeti, aksesuarı kullanmayacağım gibi, bu olguyu da aynı kriterde değerlendiririm. Stella 20000 i çizgimle bütünleştiremediğim, o elektriği alamadığım gibi.:confused: :confused:

Tasvip eder, veya etmezsiniz; o ayrı.

Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler ederim.:p :p

16. furunotr

furunotr Haluk

Serdar hocam; çıkarttığında bana haber ver; değerine alırım....:)

Bir de sen yazmayınca tadı tuzu kalmıyor; renk oluyor bir şekilde...

17. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Açık arttırma olursa bende katılırım.:p :p

Gerçi bana vermez ya.:D :D

18. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Siz almazsaniz, ben sifir Daiwa fiyatina alirim. :D hihi

19. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Noyan kardeşim lütfen kusuruma bakma. Mesajınıza cevabı atlamışım. Hoş görünüze sığınırım.:( :( cyrr

İyi ve candan dilekleriniz için, çok çok teşekkürler ederim. Sağolasın.:thumb: :thumb:

20. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    O kadar da ucuza kaptırmazlar o makinayı.:D :D hihi