Aslında hiçbir şey yazmayacaktım. Ama Murat Yılmaz arkadaşımız, en azından bir cümle ile tepkinizi belirtin yazmış, sırf bu nedenle yazıyorum. Çünkü artık son raddedeyim, ve yazarsam çok ağır yazacağım, hoş olmayacak. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum.
ALLAH ailelerine sabır versin şehitlerimizede ALLAH dan rahmet diliyorum.çok üzücü kahredici bir dram yaşandı dün hadi bakalım şimdi görecekmiyiz bakalım bayrakla dışarlarda pretosto edecek TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI ?
Şehitlerimize rahmet,alilelerine baş sağlığı diliyorum.Bu ülkeyi bölmeye çalışan hainleri,şerefsizleri lanetliyor.Malum tv kanallarını kınıyor.Türk halkını daha duyarlı bir millet olmaya davet ediyorum.
Hepimizin başı sağolsun, kardeşlerimize allahtan rahmet annelerine sabır diliyorum. Sırası gelmişken TV ve medyayı takip etmekten, futbol maçları seyretmekten bu ülkenin geleceğini unutmak üzereyiz. Herkes çocuklarımıza bırakacağımız emanete sahip çıkmalı,kimler oldukları çok belli yabancıların vatan toprağımızdaki oyunlarını bozmalıyız arkadaşlar. "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir", diyor önder, karaktersizlik bize yakışmaz. Saygı ve sevgilerimle.
hem bu topağın ekmeğini yiyip hemde bu toprağa ihanet etmek????? dünyada bundan aşağılık bir hareket varmıdır acaba...içim yanıyor mehmet içim....... gine cılız açıklamalar baş sağlığı mesajları ,şehitlerimize allahtan rahmet, vs vs kendimi bildim bileli hep böyle.... ALLAH GERİDE KALAN MEHMETLERİ KORUSUN....
aslında sennur kardeşimiz gibi bende yazmamayı düşünüyorurdum ama insan sessiz kalamıyor....zaten elimizden gelende sanal ortamda başsağlığı dilemekten öte geçmiyor....allah hainlerin belalarını er yada geç verecek....
Olayı büyütüp(!) hükümetin tepkisini çekmekten korkan MEDYA'ya... bu itlerin nerede olduğunu,kimin destek verdiğini bilip bugüne kadar boş vaadlerle koltuk korkusuna kılını kıpırtadtmayan tüm HÜKÜMETLER'e... Amacı it temizlemekken,sadece görev süresınce şehit vermemek uğruna doğuda 2 yılını oturarak geçiren tüm KOMUTANLAR'a.... Ölen it'lerin cenazesınden eksik kalmayan ama bir gün anadoluda bir şehit evine uğramayan gölge İT'lere... İnsan hakkının sadece dağdaki it'lere ve onların bu ülkedeki yardakçılarına uygulanması gerektiğini düşünen diğer gölge İT'lere... LANET OLSUN !!! Allah şehitlerimizin ailesine sabır versin,bizler de bu gece hem şehitlerimiz hem de aileleri için dua edelim.Ruhnuz şad olsun aslanlar!!!
Rahman ve Rahim olan Allah'ım Sen herşeyin iyisini bilirsin. Bizim elimizden ancak dua ile Sen'den niyaz etmek gelir. Şu ecdad yadigarı cennet vatanımız içinde fitne , fesat ateşini yakanları kendi yaktıkları ateşte helak eyle. Onları destekleyen, yardım eden her kim olursa olsun azabın en şiddeti ile cezanlandır ya rabbi. Allah'ım sen Peygamberimizi, sahabeleri, şehitlerimize komşu eyle. Onlara rahmet eyle. Gaflet uykusunda uyuyan Milletimi uyandır Ya Rab'bim. Sen Devletimizi ve Milletimizi Koru Ya Rab'bim. Şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eyle Ya Rab'bim. AMİN.
TURKIYE TAM BIR BUTUNLUKTUR BUYUKMEKTE OLAN TURK MILLETININ TURK MILLETI OLDUGUNU BUTUN MEDENI ALEM AZ ZAMANDA BIR KERE DAHA TANIYACAKTIR.. M.KEMAL ATATURK alttaki videodan dinlenebilir
rabbim geride kalanlara sabır versin,bölücü örgüt pkk ya da destek verenleri kahretsin inşaallah amin..
allah geride kalan ailelere sabır versin. bu olaylara sessiz kalan yetkilileri lınıyorum. bitirilebilecek bir olayı neden bu kadar uzatıyorlar. insan canları en ucuz bizim ülkemizde maalesef...