sevgili abicim hoşgeldin keyifle ve sağlıkla.. tecrübelerinizden faydalanmak isteriz tabikide.. hemen bilgi edinelim.. nereleridir bu yanlış yerler, bizde dikkat edelim bundan sonra. sevgiyle kalın rastgelsin..
Hoşbulduk hepinize teşekkür ederim.Yanlış yerden kastım yeni sayfa açmayı bilmediğim için başkasının sayfasına girmişim yavaş yavaş öğreneceğim nasıl olsa daha çok gencim.
Kardeşim yaşımıza bir daha laf söyleme,rica ederim.Site bizim daha mini mini olduğumuzu anca anladı. Bu arada aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar.
Hoşbulduk. Oh ne güzeltürkiyenin heryerinde arkadaşlar buldum. Senede bir iki defa istanbula (Avcılara) geliyorum ama balıkcı markadaşlarım olmadığı için hiç balığa gidemedim. İnşallah bundan sonra beni balığa götürecek arkadaşlarım olur.
Aramıza hoş geldin abi. Liseyi atakumda okuyan ve yılları(5 yıl kadar ) Atakum ve Samsunda geçen biri olarak senide aramızda görmek daha büyük bir zevk
Arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduk. Bakıyorum benim gibi genç olan birçok arkadaş var.Bu foruma gelmekte geç kaldığım için pişmanım ama ne yapayım bilgisayarı 3 ay evvel aldım ve anca öğrenebildim tabi onuda tam öğrenemedim.Ne olacak bu yaştan sonra bu kadar olur.