Merhaba Aramıza hoş geldiniz.. Yunanistandan sizin gibi arkadaşlarımızı görmek sevindirici.. Yanlız size hitap şeklimizi belirlemek için. İmza ayarları bölümünden (isim yaş şehir. ve kan grubu) yazmanız gerekmektedir. Can abimizin açmış olduğu konudan da yararlanabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=201933#post201933 İyi avlar.
Aramıza hoş geldiniz.Yunanistanın neresinde yaşıyorsunuz. Amatör balık adına şanslısınız oranın geneli özellikle güneyi bol ve çeşit açısından oldukça zengindir.
arkadslar bati trakya GUMULCINE sahrinde yasiyorum deniz balikciligi aileden gelen bi hastalik olmus durumda kullandigimiz teknikler pek cok.. onumuzdeki gunlerde her seyi elimden geldigince sizlere anlatmaya calisirim
ne kadar güzel.. sizin oralarda cekilmiş cd leri izledim.. çupralar levrekler muhteşem.. merakla bekliyoruz raporlarınızı..
Değerli arkadaşımız. Bize Yunanistan yasalarına göre balık avcılığının nasıl düzenlendiği konusunda bir ara bilgi verirmisiniz. Uygulama ve denetim nasıl yapılmaktadır ?
Ben oradayken görevliler ellerinde kumpas ağ gözlerini ölçüyorlardı.Yanlarında fotoğraf makinası da vardı.
Amatör balıkçılıkta da aynı özen gösteriliyormu ? Şahit oldunuzmu ? Aslında bunu burada konuşmayalım bi konu açalım daha verimli olsun. Ben yaparım diyemiyorum vaktim ne yazık ki kalmadı. Size zahmet olmazsa açabilirmisiniz.