vallahi biz devamlı yakalıyoruz... diyelimki makasla dikenleri kestik... kendi kılçıkları zehirli falan değildir herhalde... sonra derisini soymak kolay oluyormu?
demek tavası da güzel oluyor... vallahi meraklandım iyice.... ben orda 2 saat uğraşsam 1 kg iskorpit tutarım rahatlıkla... pazar akşamı sırf iskorpite gideceğim.... orda ufak iskorpit pek yok... çünki herkes geri bırakıyor ve iskorpitler doğal olarak büyüyorlar....
İskorpiti temizlemek çok zor değil. Oldukça keskin bir bıçak bulun, bu bıçakla zehirli olan sırt dikenlerini ve anüs dikenlerini etinin yarım santim kadar dibinden kesin. Bundan sonra aynı izmaritin tulumunu çıkardığınız gibi balığın solungaçının arkasındaki deriyi birazcık kaldırıp, kuyruğa doğru çekin. İşlem tamamdır.
Bence vatozdur. Hem oralarda bulunma ihtimali yüksek, hem de asılır gelirken. Daha önce Deniz'in kefal takımına da atlamıştı bu balık... Tabi sadece ihtimal
Ne olabilir? Büyük ihtimalle dip akıntısındaki bir poşet Oltada balığı andıran bir titreme, bir yaşam belirtisi yoksa büyük ihtimalle dipteki akıntıya kendini bırakmış bir poşettir o.
burhan abi gecen bir kaç hafta önce hususi iskorpite gittim tık yok halbuki en sevdigi yem kokmuş istavrit kafası ama tık yok benden hariç herkes iamerite vs atıyor habire iskorpit cekiyorlardı dedim atmayın bana verin 10 dakkada 10 tane iskorpit kovadaydı
yok poşet moşet değildi... çok sayıda farklı tahmin geldi... ama bana en mantıklı gelen vatoz olma olasılığı...
izmarit takımına çok vuruyor... özellikle en alttaki yeme... yahu canım hakikaten iskorpit avlamak istedi... zaten ben rahatıma düşkünüm... öyle sarayburnu kayalıkları, galata köprüsü falan bana göre yerler değil... kalabalık, kargaşa... giderim arnavutköy'e, tutarım 4-5 tane kocaman iskorpit...
5.İstanbul Organizasyonu Anketi sonuçlansın. ya 26 .11 ya da 03 12. 20006 Arkadaşlar bakın organizasyonu iyi duyuramamışız galiba. Haydi İstanbul ekibi toparlanın.