kuşadası (aydın ili) avlak yerleri...

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Orada sakıncalı şekillerde avlananı görmedim hiç olursada (tırıvırı gibi) Etrafdaki insanlarında tepkisiz kalacağını sanmıyorum. Bilmiyorum yinede insanlar sosyolojik olarak değişkenlik gösterebilir.

Son düzenleme: 6 Eylül 2010
  2. modena

modena

aynen burasıdır kardeşim...burada yoğun balık var...

3. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Selam

Turgay Abi Merhaba,

Öncelikle tuttuğun balıklar mükemmel inşallah her zaman rastgelir. Ben şimdi amatör bir balıkcıyım, sürekli istavrite atıyorum. Ama sanırım büyük balıkların zamanı geldi ufak ufak yem takıp atmak istiyorum şansımıza ne gelirse... :) fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çipura lüfer levrek ve palamut için kaç numara iğne takalım ? Bu iğne 2 li mi? 3 lümü oluyor? yem olarak çipuraya zargana önermişsin onu anladım abi. Peki diğer balıklarada zargana mı takalım istavrit filan mı? Boş bir zamanında bana da yardımcı olursam çok sevinirim valla :) Bende olta olarak discovery'nin full karbon kamışı var orta kalite birşey makine olarakta okuma salina55 birde bu takım iyimidir?

Saygılar,

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Turgay Abim benim.Bu sekilde diyaloglar oldugu surece sizleri,siteyi cok ama cok dafa fazla seviyorum :)
    Benimde senin iyi niyetinden hic ama hic suphem yok Abicim.Yani seni hic tanimayan bir insan bile bu bana vermis oldugun cevabi gorunce tanir seni.Bende tesekkur ederim Abicim.Rastgele.Insallah yakinda seni daha memnun edecek avlar gerceklestirirsin... ;) :)

5. modena

modena

abisi merhaba...öncelikle teşekkür ederim...hemen belirteyim ben at-çek yaparak avlanıyorum...şimdiye kadar yemli hiç avlanmadım...bu yüzden bu gibi takımlarla ilgili bilgi eksikliğim var...

hani yan yana gelsek benim yapacağım yemli takım seninkinden bir adım önde olmaz...:D :D

6. modena

modena

gerçekten üyesi olduğumuz bu balıkçılık formu sayesinde güzel ülkemizin bir çok bölgesinden insanlarla tanışma fırsatı buldum...yeni dostluklarım oluştu...bence şu anda internetde ki en iyi amatör balıkçılık formu bu forum...

yanlışı seven yok...ilk başlarda ki bilinçsizliğe tahammül var ama sonrasında devam ederse kabul yok...burada kimse ticari ve menfi çıkarlarından ötürü yanlışa göz yummuyor...ne balıkçılık forumları var bir bilsen...bir karış ispendek tutup rapor açanlara tebrikler yağıyor...

sence burada olmakta ve sevmekte haksızmıyız...

7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Sana katiliyorum Abicim.Insallah buradaki dostluklar uzun uzun zaman devam eder,tabiiki bu sitenin uzuuun yillar var olmasinida tum kalbimle temenni ederim.
    Rastgele Abicim...

8. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Haklısınız kesinlikle bu forum üyeleri daha dikkatli , titiz , kurllara uyan uymayanı uyaran kişilerden oluşuyor ve bu bende daha fazla bağımlılık yaptı. Diğer forumlardan bu haz'ı alamıyorum.

9. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Turgay paylaşım için teşekkürler.Güvercin adada Kuşadasına bakan yerde olta atanlar vardı.Sorduğumda tektük çupra çıkıyor demişlerdi.Demekki doğruymuş.Yalnız üzüldüğüm şeyde balık halinin arkasında olta atanlar çok küçük kefal yakalıyorlardı.:mad:

10. idas

idas Sadi Matur

Turgay kardeş merhaba,
    Geçen sene yani 2009 yazında 1 aydan fazla kuşadasında, kadınlardenizinde kaldım. Elimde bir sürü olta takımı, limanın sol taafında, balık halinin arkasında,güvercin adanın girişindeki motorların, gezi teknelerinin,yanaştığı iskelenin kenerlarında uğraştım durdum.İsparoz,tektük sarpa dan başka bişi yakalayamadım.yem olarak boru kurdu,küçük karides,tavuk göğsü,kayalardan cıkardığım şemsiye midyeler,kefal için ekmek.Öyle güneşin altında yandım durdum.
    yok kadeşim olmuyor.Sabahın beşinde ,Akşamın yedisinde ne denediysem,olmadı:mad: tek tük kefal yakalayanlar vardı tabi ama ben pek kefal yakalama taraftarı olmadığımdan kefal işine çok yoğunlaşmadım.Buralardan çupra çıkmalı,çıkar diyorum ama tık yok:mad:
    Demekki bende iş yokmuş.şimdi senin resimleri görünce.işte kardeşim av budur dedim.Ne yalan söyliyeyim birazda kıskandım.Rasgele kardeş, nice iyi avlarını inşallah burada bizlerle paylaşman dileğiyle. Hoşçakal

11. modena

modena

necmi ağabey merhaba...bu sene hele de şu zamanlarda iyi balık olduğunu aydında duyuyorum...diğer konuya gelince...yorum yok ağabey...bir değil bin çünkü...

12. modena

modena

sadi ağabey merhaba...valla balık biraz da şans...gidersin gidersin olmaz...ama bir kere gitmezsin balığı kırarlar sonra dinler saç baş yolarsın...ağabey bir de kadınlar plajının orası curcuna çok gürültülü...balık oraya çok zor girer...seninkine şanssızlık diyelim...

bu arada o çipura bana ait değil...yanımda avlanan bir amca tuttu...zaten o günde herkes tutuyordu...:)

13. maddonmez

maddonmez MUHAMMED

Favori Kamış:
    dam steel power 4,20 / linea effe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma power line 845 x 2
    En İyi Avı:
    sazan 1,5

burası benim hiç gitmesem iki günde bir balık tutmaya gittiğim yer.hatrı sayılır derecede balıkçı olur burda ama günde bir iki kişinin yüzü güler : )

bir ay boyunca iki günde bir gitmeme ragmen en son seytanın bacağını bayramda kırdım ve bir levrek aldım.

yukarda bi abimizinde dediği gibi bazı belli kişiler henuz olgunluga ulaşmamış kefalleri yemek için tutmaktalar.
    he bende yakalıyorum o kefallarden ama levrek salması yapmak için bir kaç tane.
    burd tırıvırı kullanımı kesinlikle olmuyor.ki ugunsuz balık alan kişiler uyarılıyor hatta ufak sayılabilecek dil balığı yada ahtapot tutulduğunda bırakılması için buyukler yakalayan kişiyi uygun bir uslupla anlatıyorlar ha balık iğneden çıkarırken ölme durumuna gelmişse denize atılmasından torbada durması yegdir deyip bazen alınıyor.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.