1) engin tezel 2)irfan 41 3)şaban yılmaz 4)erhan 5)ilhan 6)murat sayımız 7 ye ulaştı şaban'ın arkadaşı ile birlikte negüzel bekle ulaşlı biz geliyoruz
yavaş yavaş bitaraftanda oralarda neler çıktığı nasıl takım kullanacağımız,yemi nerelerden temin edeceğimiz ve yem olarak ne kullanacağız bunlarıda şimdiden konuşalım arkadaşlar hazırlıklarımız bu yönde olursa hafta sonuna rahatlıkla hazırlanırız.
şaban mesajını görmeden direk yazdım kusura bakma sen açıklamaları yapmıssın zaten yem konusunda.onuda hallettik böylece..teke sorun diil plajyolundan hallederiz..kurt ta çıkıyo ama yardım lazım..
aytekin usta teşekkür ederiz. cümlemizin kandili mubarek olsun. buyur sende bizim organizasyonumuza misafirimiz ol. işim olmasa sazan yarışmasında yanınızda bulunacaktım ama nasip değilmiş
gideceğimiz gün avlakta değil yemi temin edeceğimiz yerde buluşuruz sorun çözülür. yiyeceğini herkes kendisi getirir zaten.
bence abi ben bile konunun yerini senden öğrendim ben bile bulamadım daha belirgin bir yere konursa çok daha iyi olur bence talepte artar
Rapor Biraz önce ulaşlı ve ereğli arasındaki yerdenden geliyorum.Bir kilonun üzerinde istavrit aldık.Çaparaya mezgit bile geldi.(11 tane kadar.)Umarım önümüzdeki hafta sonu daha kısmetli olur. (yarın akşam 19:00 da oralarda olacağım gelmek isteyenler olursa sevinirim.)
biokadar kişi daha var izmitli ama bu aralar hepsi tatlı su ile yani sazan la ilgileniyor sanırım neyse canları sağolsun gelen gelir gelmeyen gelmez benim için 1 kişi de olsa farketmez maksat eğlence,muhabbet,tanışma olsun
abi ben daha öncede dedim bence konunun yeri tam olarak belirgin değil daha belirgin bir yere konulursa ben talepin artacağına inanıyorum şimdiden tşkler
Alıntı: volgym´isimli üyeden Alıntı Evet büyüklerim küçüklerim, kocaeli' de hangi deniz balıkları tutuluyor ve mevkii olarak neresi iyi balık yapıyor bu konuyu birbirimizle paylaşırsak herhalde körfezimiz hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliriz. eh volkan kardeş ozaman seni şööööyle hemşerilerinin arasına alalım gerekli bilgileri onlardan alabilirsin aşşağıdaki linke tıkla http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12652 __________________ Yani bende aytekin abinin sayesinde buldum burayı hatta konu bile açmıştım.
günaydın izmit yeni haftanız hayırlı olsun organizasyon bu hafta sonuydu değilmi çok yavaş çalışıyorsunuz bakın size müşteri getirdim
aaa aytekin abi insan kendi memleketinde yabancı müşterimi olur, sende bizi mülteci konumuna soktun ya pes doğrusu
cumartesi kaçta gidilecek, nerede toplanılacak, kaçta dönülecek yada kesin gidilecek mi? Gidilecekse haftasonu hemencecik geliverir ama bir sonuca bağlanması gerekir. Organizasyon komite başkanı kimdir, kanaat notu yazınız