İbrahim ağbicim sevgili büyüğüm aramıza hoşgeldiniz inşallah tecrübe ve bilgilerinizden faydalanma fırsatı buluruz saygılar iyi paylaşımlar
İbrahim bey aramıza hoşgeldiniz Büyüklerimizin aramızda olması bizler için kıvanç kaynağıdır Sizi bizlere kazandırdığı için, sitemizin İzmir komutanı Cihangir abi' ye sonsuz teşekkürler ederim
İbrahim Abi, Ben de çok eski bir üye değilim.Ama çok kısa zamanda,kendimi senelerdir bu güzel siteye üyeymiş gibi hissettirdi buradaki sıcak ve keyifli sohbetler.Umarım siz de aynı duyguları ve zevki yaşarsınız.. Hoşgeldiniz,Saygılar....
İbrahim abi aramıza hoş geldiniz. Önümüzdeki organizasyonlarda tecrübelerinizden faydalanacağımızdan eminim. İyi günler diliyorum. Saygılarımla...
Sanıyorum ki, bal tadında bir insan daha geldi. Hoş geldin Ibrahim ağabey. Sizin deneyim ve tecrübelerini sömürecek sayısız insanların başında, hazır ve de nazırım. Saygılar, sevgiler...
İnanın çok sevindim. İzmir'imden bir ağabeyim daha aramıza ailemize katıldı. Umarım sizide yakın zamanda yapacağımız organizede aramızda görmek nasip olur... tekrar ailemize ve dostluğumuza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim Sevgiler
Sevgili arkadaşlar güzel candan karşılamanız için çok teşekkürler. aranızda olmaktan mutluluk duydum güzel paylaşımlara sevgilerle....
İbrahim abi hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Cihangir abiye de sizi bizlere kazandırdığı için teşekkür ederim.
ibrahim hocam aramıza hoşgeldiniz sizin gibi bi üstadımızı aramıza katılmasına vesile olan cihangir hacama da sevgilerimi sunarım güzel vakitler geçirmeniz dileği ile