Olabilir niye olmasın. Daha rahat boşalır misina. Ama son uç 12 likte istenen tüp kalınlığını bulmak zor hatta yok. Bizim teleskopik kamışlar için konuşuyorum extreme ve shimano teleskopikler ...
Çok güzel çalışma olmuş Birol ellerine sağlık. Sayın moderatör ler konunun sabitlenmesini tavsiye ediyorum.
Bende aynısını düşündüm ama 30 20 16 12-10 aldım. 40 baya büyük gözüktü gözüme. Ama 20 yerine 25 alınabilir.
Eline sağlık Birol bu arada . Gayet temiz işçilik olmuş. Haftaiçi şu emanetlerimi alıp bende başlayayım artık.
Teşekkürler Uluç. Teşekkürler Temiz oldu gerçekten, hoşuma gitti benimde. Ayarlarız haftaiçi , sonrada boğazda bir av düzenler karşılaştırırızhihi
Ayrıca birşey daha söylemek istiyorum. Kullanılan epoxy recine av esnasında oluşan derin çizklerde olulşacak bölgesel korozyanlar için çözümde olur. kamış bakımında yanımızda bulundurmak lazım
Bence sorun teşkil etmez tam surf olur kamış, biraz yer kaplar ve kaba görünür belki. Ama atışlara % kaç etkisi olur bilemiyorum.
Fincanlar büyük olursa kamış orijinal çantasına sığmayabilir. Onun dışında biraz daha ağır olur. Kötü gözükebilir. Ama sıkıntı yaratmaz.
MERHABA GUZEL KARDESIM, SEN NIYE PARANI SOKAGA ATIYORSUN ANLAMADIM KONU 1 (ALCATINA EYE-RING-GUIDES) GOZ,LERIN O KAMISA KOYULMAZ COK PAHALI KAMIS 20LIRA GOZLER DAHA PAHALI. KONU 2 GOZLERE KULLANDIGIN IPLIK GOZ SARMA IPLIGI DEGIL KONU 3 GOZLER UHU LIE YAPISTIRILMAZ KONU 4 GOZLERIN USTUNE VARNISH KOYULUR (YANI TIRNAK SEFFAF OJESININ COK DAHA KALITELI VE AGIR OLANI. EGER SIZLERI KIRDIYSAM OZURDILERIM AMA BEN SIZE KAMISIN NASIL YENIDEN YAPILDIGINI PARCA PARCA RESIMLER LE GOSTERIRIM BUNU UKALALIK OLARAK DEGIL GERCEK BIR BALIKCI VE ESKI KAMIS IMALATCISI OLARAK SAYGILARIMLA ARZ EDERIM
Merhaba 1. Paramı sokağa attığıma inanmıyorum. En sevdiğim ve verim aldığım kamışımın orijinal fincanları low rider tipinde olduğundan yine low rider tipinde fincan almam gerekiyordu ve Fujinin Low Rider fincanlarının uygun fiyatlısını aldım, alconite...Low Rider tipinde örgü misinalara dayanıklı, daha uygun fiyatlı fincan biliyorsanız bende öğrenmek isterim. 2. Kamışım 20 Lira değildir. Ha 20 Liraya alsam bile bu fincanları koyardım. 3. Türkiyede Rod Wrapping uygulaması yapılmıyor, yapılsada iptidai yöntemlerle yapılıyor. Bu yüzden rod finish, fincan sarma ipleri bulmak pek mümkün değil. Yurtdışından bu tip kimyevi maddeleri temin etmek de çok zor. Bizde elimizdeki imkanları kullanmaya çalıştık ve epoxy-metalik ibrişim ile bu işi gerçekleştirmeye çalıştık. 1 aydır da kamışımı kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı, hatta gören arkadaşlarım eskisinden bile iyi olmuş diyorlar. 4. Ben iş görecek bir yöntem ile emek harcadım ve bu işi bilmeyen-merak eden arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Siz de yeni bir konu açarak bu işi uygulamalı olarak anlatırsanız daha çok bilgi sahibi oluruz. Saygılarımla