Tebrik ederim herkes sizin gibi olsa kaçak avlanan kalırmıydı. Herşeyi devletten beklememek lazım. Sizi hem tebrik ederim hemde teşekkür.
Suat abi inan tebrige gerek yok.. Ben bizim olana sahip cıktım.. Eger bu tepkiyi gostermesem hala sinirimden kendimi yiyor olacaktım.(aciz duruma dustugum icin) simdi cok huzurlu ve bir okadar da kararlıyım..
. Hakan merhaba , ilk bakışta anlayamadım , Burada yanlış olan nedir ? Sandaldaki vatandaş nerede avlanıyor, neleri hatalı yapıyor? çözemedim. Not : PC de ses çıkışıda yok ki seslerden anlayayım. Bir yardımcı olursan sevinirim.
Dostum adamın avlandıgı bolge hertarafı kapalı, sadece gorunen koprunun altından cıkısı olan, aynı zamanda da kus cenneti olan dogal bir dalyan. Burada ag atılmasını bırak tekne girmesi bile yasak ama surekli av yapılıyır.. Sahil guvenligin soyledigine gore sabah da bir ihbar olmus.. Teknecilerlede konustuk cok buyuk cezasının oldugunu biliyorlar.. artık birsure girmeye cesaret edemezler..
. Sağolasın Bende bakıyorum bakıyorum anlamıyordum. Şimdi anladığıma göre tebrik edebilirim. "Aha" dedim , "şimdi köprünün üzerine çıkıp sandala atlayacak " Biliyorum garip bir teklif ama : köprünün altına bir zincir çekseler ya, hani Fatih Sultan Mehmet girmesin diye Haliç girişine Bizanslılar zincir çekmişler ya . öyle bir şey.
Bizimm millete celik sur yapsan dayanmaz.. Bizinslilar cekti de ne oldu.. Aha da iste İSTANBUL bizim İstanbul oldu
çok iyi iş çıkarmışsın abi helal olsun sana 3.5m kayığı alan çıkıyo avlanmaya tamam avanırsında yasak olan noktaya gidersen AVLANIRSIN
Hakan kardeşim seni canı gönülden tebrik ederim. Hem cesaretin hem duyarlılığın için. Aslına bakarsan aynı cesareti bir kaç kez bende göstermek isterdim ama ne bileyim işte öyle Hadi başımıza bela almayalım hadi uğraşmayalım vs. vs... Zaten toplum olarak iyice gergin ve kızgın bir millet olmaya başladık......
irtibat Hakan bey duyarlılığınızdan dolayı tebrikler. Umarım sizin gibi İNSAN ların sayısı çoğalır. teşekkürler..
Duyarlılığınızdan dolayı sizi canı gönülden tebrik ederim.Arkadaşlar,herkez böyle olaylar karşısında lütfen sesini çıkarsın !Görüpte arkamızı dönmek,bindiğimiz dalın kesilmesi demektir.