selamunaleyküm cümleten, yarın malum merada mırmır avlayacağım, gelen olursa görüşürüz.. Dip not: Özkan abiyi geçmem lazım haydi bana rastgele..
reeling Karadeniz,den geldi :laughing: selam getirdi lüfer arkadaşları da gelir inşallah zait abi,rastgele...
Özkan abi o gün, gece işe gideceğim için öğlene kadar durabildim ve toplamda 9 adet kovaya girdi, 2 tane de çekerken yolda bıraktım. saygılar selamlar..
Özkan abi tam gün kalabilseydim kesin geçecektim seni havalar soğudu kimse balığa çıkmıyor galiba, forum da derin bir sessizlik var.. idk
selamlar herkese bir süredir pek vakit ayıramadım foruma kusura bakmayın.. bu süre içinde olta atmakta nasip olmadı ama şu sıra pisi alındığını duydum ondan hariç birşey varmıdır bilemiyorum.. herkese hayırlı akşamlar güzel avlar dilerim..
kardeşim selamlar nasılsın ? artık bencede sağlam lodos arkası hariç yapmaz balık yinede kısmet tabi..
Sağol Kardeşim iyiyim. Sende iyisindir umarım. Benimde beklentim lodos yapması. Yoksa balık almaz zor. En iyi yem dahi iş yapmıyor.
bugün kayıkla üç arkadaş istavrite açıldık balıklar gayet güzel irice bende ellibeş adet vardı bir okadarda onlarda bilginize güzel istavrit var
Tebrikler üstad, körfezde istavritin tekrar başlaması sevindirici, geldiğimde bende yoklarım mutlaka :thumb:
Boğazda balık kendini göstermeye başladı dostlar, umarım en kısa zamanda körfezde de başlar. Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu sabah ki sabah suyu avımızdan... Deniz oldukça bereketliydi ama kalabalık ve ortamdan dolayı rahat çalışamadım, Mustafa kardeşim adeta şov yaptı, ilk kovadaki balıklar ona ait Balık boyları harikaydı, küçükler 21 cm., büyükler 25-27 cm. aralığındadır, seyrekte olsa gelen yapraklar suya iade edildi. Mekanda fazla foto çekemedim, günden kareler...