kimse sanırım körfezde yoktur diyerekten lüfere atmıyor mırmır garantisi varken bu ara valla seyyar tezgaha dahi düşmüşse ki (bir kısmı şu an midemde ) sanırım buralarda denemek lazım tuzlaya kadar gelmiş 3 gün evvel tanesi 10 liraya kofanamsı lüfer doluydu mahalle balıkçısının tezgahı tabi kaçırmadım hemen bir tane paket tahminimce 7 senedir böylesini yemek nasip olmamıştı söylemesi ayıp.. yani görünen o ki bu sene kesinlikle körfezde de lüfer yakalayacağız ki yasaklı bölgelerden alındığına dair duyumlar çok var nasip kısmet bakalım.. birde sabri abi sizin o taraflarda izmite en yakın hangi kıyılardan randıman alırız bilgin varmı varsa ve paylaşırsan çok sevinirim..
Yersen kavurmaları okadar hasta olursun tabi geçmiş olsun kardeşim bende bayramda çalışmadım heralde hiç neyse hakkımızda hayırlısı olsun rast gelsin hepimize daha çok gelir gidersin buralara eger denk gelirsek hazır sezonda iken gelde birer olta atalım Tabiki denemek lazım rast gele herkeze Afiyet olsun buradada 12 liraya gördüm bugün Yer mekan konusuna gelince ben bilmiyorum ama oraları çok iyi bilen ve balığı iyi tanıyan biri var serdar abi ona sorarız ama söyler ama söylemez bilmem artık hayırlısı Bana müsade hayırlı geceler sağlıcakla kal selamlar
saol abi.. inşallah denk gelsek keşke.. valla bu sezon hakikaten iyi gidiyor inşallah daha da bereketli olur.. valla her gelişimde kartal sahilden maltepeye kadar gidiyorum oralarda ne var ne yoktur acaba.. e gelicez tabi napalım yok hiç sormayım ben o abimize sabri abi tamamdır hayırlı geceler o zaman görüşmek üzere..
İnşallah geliriz Bereketli olur heralde ama sonrası ne olur acaba erken gelen balık erken gidermi dersin inşallah gitmez kartal maltepe tarafında biyer ararsan bilenler var o tarafı lazım olursa yarın özelden yazar yeri sağlıcakla kal hayırlı sabahlar herkeze
Eti fazla kaçırmamı bilemiyorum artık, iyiyim nasılsın, senden haber bekledim bayramda belki birşeyler olur diye ama sendende ses seda çıkmadı, bu sezon daha mırmırla tanışamadık daha...! idk 4/12 misin yoksa hafta tatili ne zaman...? reeling hooked
Selamun aleyküm İzmitli dostlar, keyifler yerindedir inşallah Boşver be Erhan abi, takma kafana hiç gerek yok, senin keyfin ve sağlığın nasıl Boğazdaki amatör balıkçılardan ve bohçacılardan yakasını kurtarabilen dişliler körfezede yakında girerler inşallahidk Merhaba Övünç, nasılsın kardeşim Maltepeden Tuzlaya kadar gözüne kestirdiğin yerlerden deneme yapabilirsin, rastgele
Çok şükür iyiyim, Allah cc bu günümüzü aratmasın... Ne var ne yok isa kardeş, sen nasılsın...? gider gitmez denizle hemen kaçamak yapmışsınız... Nasıl verimlimiydi bağri... reeling hooked barış pazartesi ararım demişti ama bak aramadı...Unuttu heralde... Görüşmek üzere Selâmlar...! :thumb: mrsparkle
Teşekkürler Erhan abi, çok şükür bir yaramazlık yok Denizle yaptığımız av gayet keyifli ve güzeldi, nasibimize düşenleride aldık, ancak mekanlar çok kalabalıktı.Bu aralar boğazda lüfer familyası güzel av veriyor, fakat hafta içi bile oldukça yoğun oluyor.Hafta sonu olta atmak zaten mümkün değil, hafta içi gece fırsat bulursak kaçmaya çalışıyoruzreeling Barışın bahanesi var abi, yeni bebek olunca programları alt üst oluyordur, ona da Allah kolaylık versin. İzmite geldikçe kadroyu toplayıp ortak avlar yaparız artık inşallah, saygı ve sevgilerimle kalın...
AMA ARAYI FAZLA AÇMAMAK..! LÂZIM DERİM... İST.DA TAKVİYE KADRO OLURSA DAHA GÜZEL OLUR, HAVALAR İYİCE BOZMADAN DİYORUM BENCE... hihi SAYGI VE SEVGİLER BİZDEN... ) ALLAH CC EMANET OL... :thumb: mrsparkle
saol abi iyilik bayramda hiç fırsat bulamadım malesef bende.. bu hafta pazar pazartesi izinliyim 4 12 şu an vardiyam.. büyük ihtimalle p.tesi mırmıra gitmeye niyetliyim yakın meraya haberin olsun abi.. balık gündüz yapıyor av saatleri muhtemelen sabah 9,10 dan akşam üzerine kadar olacak,planım şimdilik bu eğer bir aksilik olmazsa tabi,sende ayarla kendini abi gidelim.. mera rahat sakin akıntısız balık olmasa bile keyif garanti yani ama taze kaçamarmara ile boş dönme olasılığı oldukça düşük bu aralar.. circle iğnelerle takım yap ama abi gerçekten mırmır avında çok randımanlı..mümkünse farklı numaralarda iğnelerle farklı takımlar yap yemin büyüklüğüne göre seçme şansın olsun :thumb:
merhabalar İsa abi teşekkürler sen nasılsın iyisindir umarım.. o meralar zamanla mekanım olacak abi kaçarı yok teşekkürler bilgi için görüşmek üzere..
Bahsettiğin mekan aynı mekan mı kardeşim?Kumsal olan? Kaça bulmak biraz sıkıntılı bu aralar. Benim enişte de gidelim diyor,bakalım yarın hava nasıl olacak?
merhabalar kardeşim nasılsın nasıl gidiyor ? aynen öyle kumsal olan mekan ama işyerinden arkadaşlar illa kavaklı yapalım diyor bakalım son karar ne olacak müsaitsen katıl sende.. yem bulunmuyormu ? neden ki acaba o kadar da heves ediyorum inşallah buluruz kardeşim..