Sizden gelecek ceza başım üstüne ağbi siz ceza değil ancak başka birşeyle ödüllendirirsiniz sen bizim baş tacımızsın büyüğümüz ağbimizsin seni seviyoruz ağbi
Sevgili Sn.Recep kardeşim,kıylırmı böyle kızana beya cancağızım.Apsalutun sonuna kadar ona içirttirir nasıl yerlere yatıyor onu fotoğraflar buraya koyarız. Nasıl ceza ama.
Sn.Deniz üstadım,Okuma Power liver 860 makinam geldi.Alüminyum kafaya Yozuri 0.40 misina sardım.Grafit kafaya da 0.35 ip misina sardım.Oldu mu onaylıyormusun.Hem tatlı su için,hemde denizde yemli için.
Onaylamammı .... Merih abime söyle yanında birde kaymaklı kadayıf lazım.... Simirnof'ta kabulümüzdür....Derhal suç işlemeliyim
Seninle ilk karşılaştığımızda kaymaklı kadayıfın kralını yedireceğim sana.Değirmenderede özel bir yerim var sanada öğreteyim.Zaten zargana gibi zayıfsın iyice zayıflarsın artık.
Kocaeli kıyı balıkçıları dostlarım,artık bundan böyle Bölgeler organizasyon ve tartışma bölümüne taşındık bilginiz ola.
Istanbuldan Davet Bekliyoruz İzmitli arkadaşlar; Levrek avı için izmit ve çevresi hakkında güzel duyumlar yıllardır kulağımıza fısıldanıyor. Bizde 3 arkadaş karar verdik şansımızı izmit ve çevresinde denemeye. İster bir pazar sabahı toplu bir organizasyon olabilir veya özelden mera tarifini mesaj gönderebilirsiniz. İstanbul'dan davet bekliyoruz. Sinan Kantaş messanger sinankantas@windowslive.com
Sn.Sinan kardeşim,büyük bir ihtimalle bir aksilik çıkmazsa 10 Nisan günü tanışma toplantısı yapmayı düşünüyoruz.Bölgelerin org.ve tartışma bölümündeki Kocaeli org.larına bakarsanız sevinirim.Tanışma toplantısı olacak ama isteyen olta da atabilir oradan.Katılmak isteyen dostlara duyurulur.
İsmail abi davetiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah bir mani olmaz bende katılmak istiyorum, açıkcası 15 gündür yalova tarafını yoklamak aklımdan geçmekteydi belki bu c.tesi gecesi bile olabilir. Saygılar Sinan Kantaş
Arkadaşlar, kocaeli bölgesi için bir organizasyon planladık, lütfen aşağıdaki linli incelermisiniz.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=806821#post806821
mrh ben bu zamana kadar iki msj yolladım bu foruma neden diye sorarsanız herkezin özelden mesajlaştını düşünüyorum kimse avlak yerlerini paylaşmıyo balık varmı yokmu tiyolar duymuyoruz msj da atmıyorum giriyorum foruma hergün ama bilgi paylaşım bişey yok herkez yakaladığı avları paylaşmışş.herkeze rasgele...
Avlak mı istersin, av arkadaşı mı ararsın işte hepsi burada. Ayağa hizmet, gizlisi-saklısı da yok üstelik. Yeter ki katılmak iste. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39412 .
burası nasıl paylaşım yeri kimseden ses çıkmıyor zait kardeşim karamürselde isparinin başladığını ben bari haber vereyim haydi rast gele.