Birisine bu fotografları gösterseniz, düğün dernekte 40 yıllık eş dost bir araya gelmiş eğleniyor der kesinlikle. Sanal ortamın gerçek hayata bu denli başarılı aktarıldığı başka bir yer olduğunu hiç sanmıyorum. Artık bu siteyi bir site, bir forum olarak adlandırmanın çok yanlış olduğu düşüncesindeyim. Burası artık bir topluluk, bir dernek. Mutluluğumuzun ve heyecanımızın hiç bozulmaması dileğiyle...
Gözlerimiz, dillerimiz ve gönüllerimiz sizleri arar oldu o gece umarım kulaklarınız çınlamıştır.. İnşaallah bir daha ki toplantımız daha da güzel olacaktır... Sevgi ile kalın...
İyi olur Ahmet Hem de çok iyi olur Resimlerinize bakmaya doyamıyorum ,aynı zamanda sanki kırk yıllık arkadaşlarımı izliyor gibi oluyorum Yoksa biri bize bir şey mi yaptı
Evet Ablacım biri bizlere çok güzel birşey yaptı.. Sevgili admin MURAT esas sana teşekkür etmek gerekli sen olmasan bizler burda olamayacaktık.
Canım yaa Kulakları çınlasın , çok ama çok uğraştı bunu için ve Allah her şeyi onun gönlüne göre verdi Bir insan neye ne kadar niyet ederse karşılığını da o kadar alıyor İşte hepimize canlı bir örnek bizim ortamımız
Bu organizasyonda emeği geçen öncelikle sevgili Birsen'e ve diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Mükemmel bir geceydi. Sanalda başlayan arkadaşlığın bu seviyelere geleceğini hiç tahmin etmezdim. Sizlerle tanıştığım için çok mutlıyum ve sizleri seviyorum. En kısa zamanda tekrar birlikte olmak dileğiyle. Benden de bir kaç kare. Birsen ve ben. Figen ve ben Bütün kızlar toplandık Göçmen halayı çektik. Eğlence dorukta. Ve sevgili eşim.
Şu arka masada oturan benim Yani öyle bile olsa razıydım Arkadaşlığa sevgiye dair ne güzel görüntüler bunlar Hepinize sonsuz teşekkürler
Bekleyin yep yeni fikirler ile kısa bir zamanda hep birlikte olacağız... İzmir İstanbul Ankara Bursa Samsun Antalya .... Edirne'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a kadar Balıkavi.Net
Arkadaşlar Günaydın, Emeği geçenlere teşekkürler.Bu dostluk ve kardeşliğe nazar değmesin "MAŞALLAH"...Daha nice organizasyonlara.
bu kadar sessizlikten sonra iki kelam edeyim dedim, guzel olmus diyecegim yetmeyecek, keske diyecegim olmayacak, bari iki misra asirayim bi yerlerden,varin gerisini siz anlayin: hem huseyin abiye de biraz merhem olur belki: yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim, öfkem yaşayamadıklarıma...
Yüzünü bile görmediğimiz sesini bile duymadığımız sadece sanal dan tanıdığımız, sohbeti hoş, gönlü sıcak ve hedefimiz olan amatör balıkçılık ilkesi ile birbirimizi bizlere bağlayarak böyle bir gecede biraraya getiren,tüm organize ekibine emeklerinden ve fedakarlıklarından doayı çok ama çok teşekkür ederim. Saygılar,