Volkan Kardeş; Aramıza ve Ailemize hoş geldin. Umarım araştırdığınız ve aradığınız tüm konular ile can dostları burada bulabilirsin. Keyifli Paylaşımlar.
sağolsun abilerim keşke şu W yi yazmaz olaydım utandım şimdi mod. abilerimden yada admin abilerimden düzeltmelerini rica etsem volkan olarak abilerim W harfi nerden geliyo diye sorarsanız kendime mail alıcaktım volkan yazıyorum yok volki yazıyorum yok sonra bu W aklıma geldi hem v diye okunuyor hemde W işte sonra böyle yazdım baktım arkadaşlardan iyi msjlar geliyo böyle kaldı ama siz büyüklerime göre kızıyolar tabi babam felan o yüzden sizin yanınızda böyle nickler olmuyo bide has ve has türk dedim abi türk olmakla acaip gurur duyuyorum ama o w dediğim olaydan kaynaklanıyor yanlış anlamayın eğer mümkünse mod. veya admin abilerim düzeltebilirse sevinirim tekrar özür diliyorum
Şu vermiş olduğun cevapla ne kadar uyumlu ne kadar efendi vede dediğin gibi has türk olduğun belli oluyor. Aramıza hoşgeldin, senin gibi uyumlu gençlerle beraber olmak bana zevk veriyor.
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılan üyelerdenim tanışma bölümünü yeni fark ettim.onun için anca tanışacağız inşAllah ben izmir bergamadan ismim kemal amatör olarak olta ve zıpkınla avlanıyorum herkese rast gelsin