erdem sarayburnu akıntısı hangi durumda. yani takımları kalınlaştıralımmı demek istedim. takım koparmamak için formülün varmı? kurşun kaçlık 75-100-120-150 ??
biz iskelede olacagımız için 125 i geçecegini pek sanmıyorum biz gece akıntıda iskorpite 75 kullanıyorduk gündüz için 125 yeterli olur sanırsam ben gece için 150 lik bulunduruyorum ne olur ne olmaz hatta çapariye 50 kullanılıyor en fazla 75
arkadaşım yeni olduğun için endişen olabilir ama ilk önce istersen anasayfadan başla ne kadar orğanizasyon olmuş bir bak istersen fikir edinirsin.. bu arada selçukta bahsetmiş geliş gidiş saatlerini benim evimde pendikte zaten ama genelde bostancıdayım gel tanışmışta oluruz
listenin son hali Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yiğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) hornet (gürkan) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim.
hamdi abi benimle beraber site üyesi yegenim semih ve kardeşim umutuda eklermisin tekirleri toplayalım
imza ayarlarınıza isminizi yazarsanız bizim olduğu gibi listeye isminizide yazalım.. tanışma bölümünde de kendinizi tanıtırsanız üyelerimiz tanımış olur sizi...
Sayın düzce grubu üsküdara arabayla girmeyin bence her taraf inşaat halinde araba park edecek yer bulamazsınız ona göre.
baba üsküdar meydana gelmeden 2 tane katlı otopark var sabah erken saatde hemde pazar günü hiçbirşey olmaz ben mesai gününde har sabah üsküdardan gelip gidiyorum tek bir yer sıkışık oda ışıklar
Smena (Arif) Hamdi murat uysal deniz önderoğlu erdem yılmaz (yiğeni ve kardeşi) simendifer (sennur) smyrna (sevil) Suatreis (Suat) borayto (nejat) matchbox (serkan) semiho (semih) emre cide kral balıkçı (mustafa) Rey de pascador (Ömer) Hornet (Gürkan) ve eşi Diyafram (selçuk) Muratın takası (Murat) Kemal Yaman(kemalyaman34) palukcu (erdal) zarganacı34(önder ve eşi) istanbul balıkcısı (halit) fishm@n(şenol) ruludağ (recep) wunsch(murat) barakuda(fuat) balıkcı66(davut) yakutlu61(ali emre) skoylu (serdar) hornet (gürkan) yakamoz(mustafa) aynalı81(yasin ve arkadaşları) izmaritci(çağlar) Semih Umut Özkan !!!! lütfen gelmeyecek üyeler oy kullanmasın !!!! gelmeyecek üyeler oy kullandığı zaman gidilecek yerin değişmesi söz konusu bunu düşünerek oy vermeyin lütfen. listeye yazdığım kişilerden gelemeyecekler olursa bildirilsin ki silelim. Hamdi'nin yaptığı listeye sizi de ekledim arkadaşlar
şennur biz bu takımla heryerde avlanırız kalabalıksa hemen dagıtır kendimize yer acarız valla 34 kişi maşallah inşallah herkes gelebilir