acayip bozuldum ama Silsemmi acaba bu mesajlarımı Neyse Abi çok sağolasın aslında biliyorum çıkrık felanda lazım ona ama balık yakalandıktan sonra el oltası gibi kullanırım diye düşünmüştüm
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilerim daha iyi avlar sizlerin olur... Mürsel Abi, bende duydum Dideklinin kuzu yemi olduğunu, lakin ilk defa yakaladığım bu balığın tadından başka bir şey düşünmedim o an Her daim ilk defa yakaladığım balığın tadını çok merak ederim. Ahmet abi, kuzudan vazgeçilir mi? Her daim KUZU bizim yüreğimizde... GONULLERIN BALIGI O Bizim şimdiki tuttuklarımız çerezlik, vakit geçirmek için bir anlamda eğlencelik Emre, haklısın gerçektende çok zevkli zargana avı... İrfan, ben senin yerinede tuttum kardeşim. Sen merak etme... ahın kalmadı Matchbox, sustalıları pek sevmem ancak, avda yanında bulunmasında fayda var...
gökhan tebrikler,hızlı straateji değişikliği ile zarganaları bulmuşsun.. zargana gerçekten çok zevkli,,15 yıl önce akçay da çok ilkel oltalarla müthiş zarganalar yakalardık,önce 2-3 m misinaya yol verir,birden sıkardık veeee hhoop zargana havalarda uçardı....
Mıdıklı ha... Didekli, mıdıklı, yok mu bu balığa şöyle güzel bir isim vermiş olan yöre? Dur bakalım daha neler duyacağız?
Gökhan bravo kardeşim. Kötü alışkanlıklara verilebilek en iyi cevaplardan birisini vermişin. Bu şekildeki aletler ile örnek teşkil etmememilyiz.
Fatih, öyle vallaha... Strateji değiştirmeseydik dün elimiz boş dönecektik... Mırmırlarında canımızı sıkması cabası olacaktı. Allahtan denedikte güne renk geldi... Ha bir de tabiki akşam sofrasına taze balık....
Ahmet abi aslında hiç işim olmaz, bugüne kadar da olmadı, dilerim Allah bir ömür boyu da işimizi düşürmez böyle aletlere. Lakin, avda yanında bulunması gereken bir malzeme, olmazsa olmaz. Birşeyler kesmenin yanı sıra, ben onu ölçüm aleti olarakta kullanıyorum. Boyu 21 cm. ve yanımda mezura bulunmadığı zamanlarda tuttuğum balıkların boyunu ölçmede işime çok yarıyor...
Gökhan tebrikler dostum çok güze bir av bundan sonra artık ..bol bol zargana ile cıkarsın karşımıza... Kasımda ordayım kuzuya ona göre ayarla kendini.. Bu sefer kaçırmak yok balığı... Sende su kuzu avcı balıktan yakala istif yap almışken baya bir çok alalım kuzuları..: ) Kişi başı birrara tane yeterli ..
Ümit kardeşim, vallaha sabırsızlıkla bekliyorum o günü... Vakit yaklaştıkca rüyalarıma girmeye başladı. Hele de dun balıkcılar pazarında gorunce 15 kg luk kuzuyu, ah dedim ah, gel kasım gel.... Umarım bu kasım efsanesi de digerleri gibi balon değildir. Patlatalım artık su balonu yeterrr....
Gökhan tebrik ederim gerçekten keyifli av olmuş , zargana tutmak çok zevkli bende haftasonu istanbuldaydım 6 tane iri zargana aldım ipekle(ipek iyi iş yapıyor at çek'te) galata köprüsünden yanımda fotoğraf makinası yoktu o yüzden özür dilerim devamını bekleriz rastgelsin inşallah.
Ömür, ipeği ben de denemek istiyorum. Çok duydum lakin denemek nasib olmadı... İlk fırsatta bu avı birde ipekle yapalım bakalım.