Bende var, hiç randıman alamadım. İğneleri kaliteli, çıkartıp normal takımlarda kullandım. Sepeti duruyor. Sazan yayına basılamayacak, kolay dağılan yemleri doldurup atarım diye almıştım ama bir iki denemeden sonra içime sinmedi. iğneleri küçüktüp şamandıralı takımda da denedim, takım sağır kalıyor tasmalayamıyorsun, küçükler yakalanıyor, büyükler kaçıyor.
Bravo Emin kardeş, darısı artık başımıza . Bugün cemre düşüyormuş ( büyükler öyle söylüyor ) yakında hava sıcaklığı 15 derece üstüne falan çıkarsa bizde paslarımızı atacağız kısmetse . sabah erken kalıp işe gelmek zorunda olduğumuzdan gece avlarına hafta içi maalesef çıkamıyorum . Bir arkadaşım Tuzla taraflarında bir mera dan bahsetti. Oranın yerlisidir.Eşkina ve karagöz bol olurmuş. İlk fırsatta orayı deneyeceğiz . Umarım raporluk bir av olur.
önemlı olan dıs taraftakı ıgneler o ıplerın yerıne saglam bır mısıne kullandıkmı ıse yarar gıbı kürenın ıcıne ıvır zıvır kokan seyler gercekten balıgı cekmesıne sbep buyuk ıgne kullanırsak kcuk balıgı engellemıs olurz bır nevi
abi çok ilginç değişik avlar peşindeyım haliçte avlanmayıncada buraya yazmak saçma olcagı için boş bıraktık napalım