Çatırtıyı duyan oldu mu Çatladım ben yahu,herkes bir yerlerde acı çektim arkadaşlar resimlere bakarken resmen Tüm ekibi kutlarım
Yapacaklarını yapmışlar ve balıkları tutmuşlar. Bu hafta sonu olunacak en son şey balık olmaktı heralde
Güzel ve az ama kaliteli av olmuş.Havanın durumuna bakınca da imrenmemek hatta kafayı sivri köşelere vurmamak elde değil.Sanırım İltur sitesini geçtikten sonra Çipura balık çiftlikleri var.Oralarda avlanmışsınız fotoğraflarınızın arka planını gördüğüm kadarıyla.. Tebrikler.Sahil güvenlik problemi nedir peki.Ildır'dan çıkamadık demişsiniz Sahil Güvenlik yüzünden..
sevgili mehmet abi ıldırdan cıkamadıgımız için biraz mercanlar ince ve kesattı umarım bundan sonraki haftalar daha iyi olucak
Ohhh.. Biz dün kıyılarda dolaşırken arkadaşlar maşallah mercan bırakmamışlar denizde Ellerinize sağlık. Tekrarı herkese nasip olsun ..
Raporların ard arda yayınlandığı bu hafta sizlerin raporu olmaması zaten düşünülemezdi. Tebrik ederim. Yine çok güzel bir av yapmışsınız. Ümit bey 3.resimde o kadar tetikte bekliyor ki, sanırım ilk vuran balığı tekneye almıştır. Tekrar tebrikler ,afiyet olsun.
Tebrikler Mutlu Mutlucumm seni burada görmek ne güzel. Gene şu meşhur tepsini çıkarmışsın piyasaya ve gene dolu Allah eksik etmesin kardeşimmm. Tebrik ederimm
Arkadaşlar bu hafta sonu herkese güzel bir gün geçirdi tebrikler.. Bu arada Ümitcanın tuttuğu istavritmiydi mandagözmü...
Çok güzel geçen bir hafta sonu oldu güne ait bir kaç ekleme de ben yapayım istedim... Cumartesi akşamı erkenden yattığım için pazar sabahı saat 03.00 te ayaklandım, erken kalktığım içinde ( heyecanda var tabii ya uzun zamandır balığa gidemiyoruz ) eşyaları hazırlayıp kendimi yola attım, Ömer Abi erken gelecek ve bizim orada 24 saat açık olan cafede çay içecektik, tabii Ömer abi tahmin edeceğiniz gibi geç geldi... Basmane sokaklarında tek başına dolaşan Ümitide alıp ( kendisi telefonla aradığında bayağı bir panik ve fısıltılı bir şekilde nerede kaldığımızı sorarken), yola devam ettik... Sabah kahvaltılarımızı güzelbahçede yaptıktan sonra Ildırdan çıkamayacağımız için gerenceye geçtik, erken ve güneş doğmadan avlakta olacağız ya yine olamadık, bu seferde ıssız koyda tekneciyi beklemeye başladık, bu arada Özgür arabada uyuyor, vakit geçsin kıyıdan bir olta atalım dedik, ilk takımlar denizde. Medeni geldi, ilk avlağa çapa atmadan durduk, hadi yemleri çıkaralım mamunlar benim buzlukta, sülünüzler nerede ? yok ee nerede ? Özgür son bakan olduğu için bagajda görmedim dedi... Bu arada Ömer abi bir mercan almış, yok kalalım benim mercanlara gözü diktiniz..! Sonra alalım yaklaşık bi 5 dakka aynı konuşma...Daha sonra döndük... Bu arada benim aşağıya saldığım takımımın bir anda boşaldı, beden ortadan kesilmiş!!! Ümit Onurun hediye ettiği küçük kovayı denize düşürdü, sonra aldık Sabah sabah takımlar karıştı, minikten isyanlar sonra Ümit kovayı tekrar düşürdü, sonra çakıyı düşürdü, daha sonra yem tahtasını düşürdü... Taşlığı denedik derinlik 25 metre, birer karagöz alındı ama öylesine bir taşlık ki takım bırakmamanın imkanı yok, daha sonra çamur ararken bir topuk bulduk buradan bir kaç mercan aldık seyrekleşince çamur tabana gittik yaklaşık 60-65 metre burdanda mercan ve mandagöz aldık, mercanlar incelince değişik yerlere oturduk, ama günümüz çok güzel geçti, ben takım olarak mustand 1523 3-4-5 nolu beyaz çapraz iğnelerimi kullandım, hırsızlı sarımsak zokadan verim alamadım çünkü balıklar çok ince alçak kısımlar dehşet kayalık ve merdivenli çamur yerler ise çok derindi.. Güzel geçen gün için de tüm dostlarıma buradan tekrar teşekkür ederim. Bir kaç fotoğraf var onları da daha sonra eklerim...