abi sen yine 20 tl masraf ediyon.kalkıpta karacaörene gidip eli boş dönen bir bahtsız bedevi var burda iç işleri bakanının evdeki cıngırtısıda ayrı tabi amatörlüğün gözünü seveyim ya
abi evdekilerin dilinden kurtulmak tutabileceğin en kallavi trofe balıktan daha zor inan iki tane kel kör çupra yakaladık evdekilere yetmez diye tuttum yanına 3-5 te alabalık aldım balıkçıdan alay konusu olduk evde.oltayı kıracadım sinirden
rastgele cüneyt abi yücel abinin dükkanda karşılastık senı tanımıyordum , ama sonradan görünce bu konuyu hatırladım abi levrekler yakıyor rastgele devamını dilerim
Ne zaman karşılaştık, neyse bir dahakinde sohbet de ederiz levreklerin daha iyileri sana denk gelsin ben zaman zaman Yücel'in oraya takılırım... Belki bir daha denk geliriz...
iş için finike tarafındayım bende bakıyorum bakıyorum laf atacak kimse yok varmı avpartneri yapalım akşam suyu sabah suyu
Biraz yakın bir yer olsaydı ben memnuniyetle sana katılırdım ama finike benim için oldukça uzak olur ama bu sayfayı takip eden çok arkadaş var belki birileri olur...
Biz burada ona lokum balığı diyoruz ama çoğu yerde amerikan levreği olarak tanınıyor ve büyümesine izin verirsek bu boydan biraz daha fazlası oluyorlar... https://www.youtube.com/watch?v=Qb_kwmd6p7w
senın oltaların abı yüzükleri tamire vermissin bahadır abiye geldiğin gün karsılastıkda ben tanıyamadım senı abi olur ben 2 haftadır gelmıyorum o tarafa arada gelirim artık... sağol abi insallah denk gelir.
Sen geçen gün oradaydın ama ben gelemedim çok yorgundum yatıyordum ama nasıl olsa denk geliriz orada...
Bu balıklara bir şey oldu akşamdan sabaha kadar 8 kişinin 12 oltası suda ve yemler; sülünez ve boru kurdu avlak usulüne uygun yemlenir ve beklemeye geçilir, sabah olur ve tek bir vuruş bile olmaz... Peki sorun ne? banghead cyrr idk
Her gittiğimizde çok iyi balık yakaladığımız avlağımız vardı uzak oluşundan dolayı uzun zamandır gitmiyorduk ve tabi zor günlerimiz için umut kaynağımız oluyordu...Baktık bıçak kemiğe dayandı bu böyle olmayacak, uzak da olsa gidelim balık yakalayalım dedik ve arkadaşla yola çıktık. Hem akşam suyu hem de sabah suyu yapmak istediğimiz için saat: 15.00 sıralarında oltalarımızı suyla buluşturduk. Yine yemler taze ve çeşit boldu ve malzeme çeşitliliğimiz de maksimumdu. Akşam suyu boş geçti sanki sudaki bütün balıklar yok olmuştu, sularımızda balık yaşamıyor gibiydi, sabırla beklemeye devam ettik, sabah olmuş ve güneş doğmuştu artık... Balık yoktu...Sanki balık oralarda hiç olmamıştı öyle ki aldığımız yemleri kullanamadık bile, sadece 1 paket yem açmış ve yemleri sadece tazelemek için kullanmıştık. Umudum kırılmıyor değil ve ben sıkılmaya başladım kıyı çok kötü durumda balıklar hiç yaşamamış sanki buralarda, peki şimdi ne olacak? Ben cevabını bilmiyorum...Bilen var mı?....
bu aralar alanya da berbat at-çek avcılığı yapıyorum ama havalar yaz günü gibi deniz durgun berrak neredeyse atlayıp suda yüzecem Aralık ayı boyunca hiç yağmur yağmadı şubat ayında da havalar 1 defa bozdu onda da 2 barakuda 2 levrek 1 lüfer aldım bekliyoruz deniz karışsın dalgalansın diye ama yaz da geliyor