Hüseyin Alp Abi kimsenin yardım edeceği yok. En iyisi ben bi koşu hayvanat bahçesine gidip, öğreneyim de geleyim En kısa zamanda hayvanat bahçesine ait bol resimli ve balıkların adının yazılı olduğu yeni bir rapor hazırlayacağım.
Ya zahmet etme.Birahaki sefere kalsin. Ama cok ilginc baliklar var. Birde birdaha boyle bir calisma yaparsan baliklarin assagi yukari boylari hakkinda bir fikir verebilirmisin. Yani bu zebra cizgili baliklar bana oldukca buyuk gorundu.Asik oldum.Ogrenmem lazim....Zahmet verdigimiz icin kusurumuza bakma...
Aşağıdaki linke de taşıyıp bir soralım mı arkadaşlar ? Orda cevaplayan olur belki. Yakup hoca görürse cevaplayacaktır diye düşünüyorum. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3889
Aşağıdaki balığı diyorsun değil mi Hüseyin abi ? Son foto demişsin de orda çizgili balık göremedim, bu sanırım bahsettiğin. Yanlış balığı taşımayayım konuya. Bu balıksa, diğer linke taşıyıp soracağım.
emeklerine sağlık teşekkürler... bende merak ettim bu üstteki balık ne acaba. ya bir çeşit köpek balığı (tatlı su) olsa gerek. bu boyda büyük olanını hiç görmemiştim eğer oysa.
bu hayvanat bahçesine bende bu sene gitmiştim türkiyenin en büyük avrupanında 4ncü büyük hayvanat bahçesi imiş burası hakkatende gez gez bitirememiştik sonunda bıkıp çıkmıştık
Eline saglık bizde de var bu cichledlerden onlar büyüdükçe akvaryumuda büyütmek zorunda kalıyoz yakında onlar evde biz sokakta yatcaktık evde yer kalmamıştı nese ki azalttık