herkeze şimdiden teşekkürler arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler konu itabiri ile tabiyki pratik yapılmadan olmaz bana malzemeler hakkında kısa bilgi verrimisiniz acaba mesala makaralar oltalar ne marka baştan iyisini almak doğrumudur yoksa baştan ucuz birşey mi alayım ve bursada ilk aklıma gelen mudanya iskelesi gideyim diyorum şididen çok teşekkürler
Öncelikle hoşgeldin. Bursa'dan benden de acemi bir üyenin aramıza katılması haliyle beni çok sevindirdi. Profil ayarlarında "1998 de kayıktan misine ile 5 mezgit birden çekmiştim" demişsin, benim ise 6 dır o sayı. malzeme konusunda acele etme derim. Bursa (Mudanya ve civarı) için Mevsim hiç uygun değil. Olsa biz tutarız değil mi ? tavsiyem birkaç hafta Mudanyada iskeleleri gezmen ve kimin ne şekilde avlandığına dair gözlemlerde bulunman. kamışları, makinaları ve kullanılan olta takımlarını gözlemlemen. eğer paldır küldür malzeme alırsan sonra benim gibi gidip ikinciye yeni bir takım hazırlarsın. (hoş kaderin bu zaten: sürekli malzeme almak) Bereketli avlar dilerim.
Eli olta, zıpkın tutan doğayı seven ve koruyan, çevreyi kirletmeyen , amacı çok balık tutmak değil balık tutmaktan zevk almak, balık neslini korumak ve çoğalmasını sağlamak olan herkes gibi sizde doğru adresi buldunuz. Aramıza hoş geldiniz ! Rasgele ! Elinizden Oltanız, Evinizden Balığınız Eksik Olmasın !
merhaba arkadaşlar hepinize merhaba.ben diyarbakırda öğretmenlik yapıyorum.Bursada oturuyorum.yaz tatilinde bursaya geliyoruz.Aşırı derecede tatlı su balıkçılığı merakım var.Ne yazıkki Bursa da nerelerde balığa gideceğeimi bilmiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Hepinize teşekkür ederim...