Babam anlatırdı,Eber de dedemler tarlada çalışırken babamlar çatal iğne ile sazan yakalarlar,gölde yüzerlermiş.Ben gölün sonlarına yetişebildim.Yazık çok yazık.Allah sonumuzu hayır etsin..
dsi nin araştırmasın göre gölde zaten su az ve havanın da sıcak olması nedeniyle göldeki oksijen seviyesi minimuma inmiş durumda, balık ölümlerinin nedeni sudaki oksijenin aşırı derecede düşük olmasıymışşş. ne kadar doğru bilemem
İkisi aynı yer olamaz arkadaşlar biri Afyonkarahisarda diğeri düzcede ne alaka Ha benzerlik var derseniz kirlilik olarak tamam ama ne fiziki olarak nede bölgesel bakımdan hiç alakası yok. Yoksa benmi konuyu kaçırdım
mehmet abi benim demek istediğim melen çayıyla ilgili iki farklı haber var başıl ölümleriyle ilgili olarak onu demek istedim ,
Tamam şimdi oldu canım benim demekki ben konuyu kaçırmışım özür. Bu gece sabaha karşı Tarım il müdürlüğünden su ürünleri bölüm şefiyle operasyona gidiyoruz bakalım hasılat ne kadar olacak Bir şeyler yapılmazsa ortalık duman olacak bari ucundan kanatalım dedim Nassılım?
Her açıklamaları tezat. Ankara içinde aynı sorun var DSİ başka konuşuyor ASKİ başka, kimin doğru söylediği hep meçhul.