Bu iki satırda tam isabet.:thumb: :thumb: Dediğiniz gibi bizim şimanovlar, vitrinde ışıl ışıl duruyor ve güzelde süslüyor o vitrini keratalar. Amma velakin, kramponları giyip sahaya çıkınca da, tut tutabilirsen. Kök söktürüp fark atıyor rakiplerine. hihi Transfer sezonunda da, herkesin tercihi ve olmazsa olmazı bu takım oluyor her nedense. İşte fark burada.:thumb: :thumb:
Yok Serdar bir şey aradığım filan yok,gerçek bu,bendeki daiwa emblem exceler sallamıyor kafa mesela,sarımı düzgün güçlü bir makina ama bu emblem pro bana göre değil onu söylemek istedim,başka bir şey değil...
arkadaşlar, emblem pro 5000 aldım. Kısık getirmiş. almak isteyenler stok bitmeden kapsın 1 er tane. Makineye gelince. Ustalarımızın dediği kadar varmış. Kuvvetli akıntı + sarıkanat + 175gr kurşunda herhangi bir zorlanma yok. Çok seri ve düzgün sarıyor. Boşluk vermiyor. Yormuyor. Hızlı sardığı için balık varken daha seri çalışabiliyorsunuz. Salı günü fırtınada, şiddetli rüzgar ve yağmurda ip misinada kuş gözü veya benzeri sorunlar yapmadı. Tek beğenmediğim tarafı ise kol tutamağı. Değiştirmenin yolunu bulmak gerek. Daha yumuşak ergonomik bişey güzel giderdi. Kısacası almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Iste denilen de bu. Daiwa balik tutmada araci olur. Ne vitrine koyup seyretmelik, ne krampon takip sahaya sürmelik, ne de transfer sezonunu gözlemelik makina yapmaz. Daiwayi alir baliga gidersin. Baligini tutar geri gelirsin. Vay zayifti, vay çizildiydi, vay ses geldiydi düsünmezsin.
Abi, emblem pro, güç için yapılma bir alet. Daiwa'daki adamlar, balans ölçmekten aciz mi, karşıya 5gr bir kurşun yapıştırmayı akledemeyecek kadar, denge olsun diye? Alet kullanırken kafa filan sallamıyor, dengeleniyor ve nasıl sarıp bitirdiğini anlamıyor sun bile. O koca rotor ile yüksek devir varken, adam bunu hesaplamış zaten, boşta kullanılmayacak makine, üzerinde yük olacak, buna göre ayarlamış dengesini.
Doğrudur Serdar yazdıkların,tabiki daiwanın mühendislerinin bilgileri vardır bu durumdan,güçlü makina olduğundan şüphem yok zaten,kalitesinede kimse bir şey demez bu makinanın,bakalım belkide alır vitrine koyarım(bu lafım sana değil) Birde yorum yaparken diğer arkadaşlar,bilgileri dahilinde yorum yapsalar çok iyi olacak,kulaktan dolma bilgilere ihtiyacım yok,kimseninde yok böyle kulaktan dolma bilgilere,yok efendim arkadaşımda varda şöyle böyle makina gibi söylemleri aşmalıyız artık,kişi kendisi kulanıyorsa,bilgilerini veya makinadan memnuniyetlerini dile getirebilirler tabikide,bu başka bir şey.. Allaha çok şükür yabancı dilimiz yeterince var,internette bir çok bilgide mevcut her makina hakkında,Eh koleksioncu olduğumuz için,bizdede bir çok makina var,bakımlarınıda kendimiz yaparız,vitrinede koyup seyrederiz...
Evet internet yazilarini tamam budur diye kabul edip özellik mukayesesi yaparak vay su iyidir öteki kötüdür, vay magazaci begenmiyormus tarzi yorumlar yapilmamali. Herkez her makinaya sahip olamaz. Bu bir merak isidir. Meraklisi arar bulur gözlemler kullanir ve bir mukayese yapar. Baskasinin lafi ile yorum yapmak kopyaciliktan öteye gitmez.
Derdinizi anliyorum. Elimden birsey gelmiyor. Noktaya takildiginizi da biliyorum. Herkez kendi yoluna baksin. Bosverin kimin neye ne yorum yaptigini... Benle isiniz olamaz da zaten.
İnsanlar saygıdan yoksun olunca,böyle oluyor herhalde,derdimi anlıyormuş.. Son zamanlarda bu sitede çokca olan bir şey,saygı ve sevgi eksikliği,yazık gerçekten çok yazık...
Mevzuyu pek anlamadım ancak başkalarının lafına bakarak yakıştırması havada kalmış bir parça... Evet her makinaya sahip olma imkanımız olmadığından makinaları belli bir süre gözlemleyip genellikle kullanıcılarından fikir de alırım... Bu aldığım fikir benim de fikir sahibi olmamı sağlar ve süzdüğüm kişilerdir fikir alışverişinde bulunduklarım; gözlemler de çok önemli bence... Her makinayı kullanma imkanımız olmayacağına göre...
dün istoctaydım remixonda bırı de emblem pro sordu ama suan olmadıgını soyledıler anca eba uzerınden falan yurtdısından getırtebılirisinz yada baska sıteler uzerınden benım kendı sahsı fıkrım bır emblem yok ıse baska markanın o ayarda baska urunlerıne yonelırırdım ne zaman gelıcegı muamma
Yok ki başka markanın o ayarda bir ürünü. Shimano filan hikaye, hatta Daiwa'nın başka modelleri bile hikaye, ya fiyattan, ya başka şeyden kaybediyorlar.
Siz, hiç meyvesiz ağacı taşlarmısınız ? hihi Hele ki o ağaçta kaliteli meyve varsa, taşlayanı çok daha fazla olur.hihi hihi
Ve aleykümselam Noyan kardeşim. Teşekkürler ederim.:thumb: :thumb: Umarım sizlerde afiyet ve sıhhattesinizdir.
Kökü çok sağlamdır. Bu taşlamalar sadece budama yapar ki, o da, o ağaç için sağlık demektir.hihi hihi