Bana hoşgeldin temennisi ileten tüm balikavi.net ailesine teşekkür eder; küçüklerin gözlerinden öper; büyüklerime de sonsuz saygılarımı iletirim.
Merhaba Esabi; Ben zaten Tuncay gibi kendimi yaşlı hissetmeyen ama dört yaşında da bir torunu olan genç bir dedeyim. Gözlerinden öperim.
Merhaba Karşıyakalı; İzmir'de nerede oturuyorsun merak ettim. Benim de İzmir'de bağlantılarım olduğu için soruyorum. Güzel paylaşımlarınızı bekliyorum.
Değerli dostum ben kendimi yaşlı hissetmiyorum Evelallah peyniri sıksam suyunu çıkartırım Allaha şükür daha koçlar gibi hissediyorum kendimi Ciddiyim geçen hafta Yayın balığına 6 veya 7 Km gidiş bir okadar Km geliş yürüyerek gidip geldim Tekrar aramıza hoş geldinderim Ulvi dedeciğim
Sağol sevgili dostum. Hikayelerimizi anlatacak daha epey zamanımız var. Önce biraz siteye alışayım. Gerisi sonra gelir.
Ulvi Bey merhaba. (aramıza önceden katılmış olduğun için aramıza hoşgeldin demiyeceğim) Sitemize hoş geldin. Sizn katılımızla Trakya Platformu bayağı hareketlenip, şenlenecek. Ulvi Bey zarganalar Yeniçiftlik'e gelmiş gidelim mi
Sedat Bey merhaba;ben her zaman varım Yeterki zamanlarımız uysun.Şimdilik siteye alışmaya çalişıyorum.Kahveye beklerim