Bu Kösteklerde benden en sonunda makina aldım köstek resmi çekicem diye buna herhalde hastalık derler artık
petrol yeşili organze + sim makara !!! geçen hafta cengiz balıkçılıkta buldum, resim ekliyorum... bunlarda benim hazırladığım köstekler; martı kanat tüyü
Şahane köstek gösterisi gerçekten insanın sürekli çapari yapası geliyor hepsi birbirinden güzel herkesin eline koluna sağlık bereketli avlar herkese
Sana katılıyorum Kadir herkes farkli kösteklerin resimlerini ekleyince devamli çapari yapası geliyo insanın.. Evde yüzlerce çapari köstegi oldu bende, halada devam ediyorum
Arkadaşlar; bugün çapari yapmaya çalışacağım el yeteneğimi geliştirmek için. Ancak tüğ bulmam imkansız olduğu için dikiş ipini yada masuru tifterek forumda gördüğüm ipleri elde edebilirim düşüncesindeyim. Farklı sitelerden de elde ettiğim bilgiler ışığında becereceğim kanısındayım. Denemelerin olup olmadığını anlamak içinde sizlerle paylaşacağım. Son olarak sarayburnu ve bu eminönündeki köprülerden atmak için kullanacağım bu malzemeler için hangi iğneleri kullanmam gerekecek bilgi verirseniz sevinirim. Dostça
Derin sularda sadece mavi renk gözüküyomuş.Diğerleri yaklaşık 30 mt den sonra tamamen renklerini yiritiyormuş.Acaba mavi renkle çapari deneyenler aldıkları verimi paylaşa bilirlermi ?
Normal saten kurdelelerdende olur, ben yapıp kullanıyorum normal kurdeleden çapari çünkü aradığım bütün renkleri organze kurdelelerde bulamıyorum... Saten kurdeleyi söküp 4-5 tel ondan + 1 - 2 telde sim ekleyince oldukça başarılı çapari kösteği elde edebilirsiniz..
Biraz da benden olsun Her zaman söylerim, çapari sanatsal bir çalışmadır. Bütün çapari bağlayan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum....