Baitcasting ve Levrek Avım

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında ambrosia tarafından paylaşıldı.

1. ambrosia

ambrosia bulut

Selam Mert,

Sorularına kendimce cevaplamaya çalışayım. Öncelikle olarak genelde evet tatlı ve tuzlu su diye ayırım yapılıyor. Aslını ararsan olay kaplama...korozyona karşı dirençli v.s. Daiwa ve quantum yazmışsın da...genelde birçok kişin yaptığı gibi sadece marka belirtmişsin...peki ya model ?? 50 dolara da daiwa var 500 dolara da..

Saydığın markalardan Quantum tour edition, quantum code, abu garcia revo sx, daiwa (modeliin unuttum) ı kullandım. Şu anda da üst seviye bir bait casting ile Çin malı baitcasting kullanıyorum ikisinden de memnunum.

Her avdan sonra gerekli temizliği yapar ve özen gösterirsen bence sorun olmaz. (tabi denizin tuzluluk oranıda önemli)

Aslını ararsan sağlaklar sağ el ile çevrilen solaklarda sol el ile çevrilen kullanıyorlar. Ben de sağlakım ve sol elimi kullanıyorum....orasını bende çözmüş değilim..

2. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    Abu Garcia Black Max Casting Reel
    Quantum Antix Casting Reels
    Daiwa Laguna Casting Reels

bunlar olur muhtamelen, çok pahalı birşey istemiyorum şuan. çin mallarınada baktım , fiyatları uygun, kargo bedava ama güvenemedim. eğer çin malının markasını yazarsanız inceleme fırsatı bulabilirim. teşekkürler

3. karadeniz57

karadeniz57 Sabri

Favori Kamış:
    Sportex Black Stream 20gr
    Favori Makine:
    Shimano ...
    herşeyi ile mükemmel bir sonuç çıkmış.
    tebrikler...

4. Oğuzhan59

Oğuzhan59 oğuzhan

Favori Kamış:
    SHIMANO TECHNIUM DF CX CASTING KAMIŞ 2,70 MT 14-40 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 3000 FB
    En İyi Avı:
    Trofe 5000gr
    Buluthan abi merhaba çok güzel bir video avın içinde tebrik ederim. sormak istediğim birsey var bu video tekirdağ sahıllerindemi cekildi acaba ?

5. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler güzel video olmuş.. zamanı geçmiş ama ben yeni gördüm :)