sağolun arkadaşlar teşekkür ederim göbek ayarını yapman için sahten takılı olacak ve kamışın ucundan az bir miktar sarkık olsun....sonra altdaki mandalı açacaksın.. göbek ayar vidasını yavaşcana gevşet..sahten aşağı inmeye başladımı kafidir.. örgün dolaştığında ilk boşluğunu aldın gerisi gelmiyor ise...makaranın kenarllarını kontrol et..o ara kısma sıkışa biliyor..ben dün bunu gördüm.. şayet o ara bölgelere sıkışmamışsa..o halde makinanın kolunu 4 5 tur çevir tekrar misinayı asıl..elin değmişken örgüyüde çıkar makaradan mono sar 30luk filan..bende bayağı misina var..onlar ile eğitim çalışması yapacağımhihi
Kadir bey tebrikler son düğüm öyle oldu neyse öğrendik taktikleri hava biraz soğugun denicem teşekkürler
ne biliyim ben erken pes edecek gibiyim benim tempomu yavaşlatacak gibi geliyor banahihi artık sıkı takibi baştacağım levrek de..bu tempoda ne zaman alışma sürecini tamamlarım bilemiyorumidk dünde bezle sildim kutusuna koydum kaldırdım kenara duruyor öylehihi meraklısı varsa görüşelim
heye vazgeçtim vallah şuan o kadar yoğunumki,ona eğitim için vakit ayıramıyacağımhihi makina kamışın,yeni sahibine kavuşması an meselesi şuan adana tarafındahihisende düşünüyorsan macera arama derim dağa çıkan asvalt yol varken..dağın yolsuz düz yamacına tırmankmak gibi birşey buhihi
Yaktım seni diyorsun yani 2 yıldır heves edip bir türlü harekete geçmediğim bu sisteme Kadir Bey'in fesilesi ile ilk adımı atmış oldum. Bakalım takım gelsin, iyimi ettim kötümü ettim göreceğim. Kadir Bey'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Yabancı videolara bakıyorum herkes baitcasting kullanıyor, bende merak etmiyor değilim.. senin bu konuyu görünce bir adım geri gittim
dediğim gibi ben şuan ona alışma süreci için hiç vakit ayıramıyacağımhihi tek sıkıntım uzak atış ve nokta atışları..uzak atışı birşekilde yapıyordum da..nokta atışlarını yaparken özellik ile yanlara..misinayı çok karıştırıyordum..asıl öğrenmem gereken buydu normal direk karşıya atışda nadir karıştırdığım olu..boş vaktin varsa öğrenirsin zira ben şuan için az kullandığım sahtelerime dahi şans vermiyorum..yani fırsatı tepmek istemiyorum levro ile karşılaşıncahihi hal böyle iken yeni takıma alışma süreci gibi bir zaman ayıramıyacağımı düşündüm ve sana şutladımhihi hayırlı olsun güle güle kullan.. yukrıda yazdıklarım senin içinde geçerli..vaktin varsa uğraşmak istiyorsan karar senin ben uğraşamıyacağım bu takım ilehihivaktim yok şuan
Kadir abi baitcasting kamışları 1.80 2.10 gibi ben 2.70 kamış ile attığım mesafeye 2.10 ile atabilirmiyim ki?
Uzun zamandır epey bir hevesliydim. Hep sepete ekleyipte son anda vazgeçiyordum. Durumlar düzeldi 2 gündür aranıp duruyordum. Ama vazgeçtim. zaten haftada 1 balığa gidiyoruz bununla mı uğraşacağız bir de. Hele de su üstü WTD yapamayacaksam bedava verseler almam
normal spin kamış gibi ilk etapda ben randıman alamadım uzak mesafeye atışlarda..makinaya alıştıkca mesafeyi artırdım lakin..spin kamışla daha rahat zormanmadan fırlatıyorum ve daha ileriye atıyorum nokta atışları için heveslenmiştim..onuda öğrenmemiz gerekecekti bu takım ile..pek ala normal spin takımım ilede yapıyorum bunu bir ara hedefe nokta atışı nasıl yapılır.spin kamış nasıl kullanılır ufak bir gösterim yapacağım.. wtd yapmasına yapıyorum da..değişik bir kamış ve makina olunca insanın elinde wdt yaptırırken bir tuhaf duruyor takım ben bu duruma pek ısınamadım açıkcası
ben vazgeçtim bu sevdadan bulabilirsem şu kamıştan alıp spro passion730 makinemle uzun yıllar kullanırım olur biter.. http://www.avmarketi.com/asp/product/17915/Savagear-BushWhacker-XLNT-2-43cm-spin-kamis-10-40gr