Yücel abi bu kaslar nerdekiler tam anlayamadım bana lazım olabilir de bu yöntem Benimkinin resimleri geliyo şimdi..
Bu Leydimiz İnsan gibi uyuyor kerata Bunlar da balıklarım yavrularla beraber..Geçen bir tanesi bir kere de 33 tane yavruladı akvaryumdaki bereketi siz düşünün Eğer bir turna yakalayıp canlı tutabilirsem atıcam içine Şaka maka yavru sazan yakalarsam beslemeyi düşünüyorum.
ben de denizdeki balıkları besliyorum evcil sayılmazlar ama yemli balık avlarken 1 tane tutamıyorum devamlı yemimi yiyiyorlar
11 dişlerin arasına elini koy takiben çenenin dibine kadar parmağınla devam et elinle, hissediceksin.Hyavanın çenesini tutan kaslar bunlar, dişlere doğru bastırınca hayvanın canı yanıp açıyor ağzını
ya arkadaşlar bırakın bu pitbull cinsi köpekleri allah korusun başınıza bişey gelebilir,ali abi gibi 6 tane kangal besleyin ama bu hayvanlar çok vahşi.kangala ne yaparsan yap sahibine bişey yapmaz sadıktır ancak pitbullar için aynı şeyi söylemek mümkün değil.birinin çoluğunu çocuğunu ısırabilir hatta öldürebilir,allah korusun benim başıma gelse böyle bir olay köpeğide vururum sahibinide,anlıcanız başınız belaya girebilir ..
Hakan abi köpek gelmeden ben de böyle düşünüp çok fazla araştırdım hakkında ama en sonunda şöyle bir sonuca vardım."Canavar köpek yoktur,canavar sahip vardır."Pitbull'lar diğerlerine göre çok güçlü köpekler.Bu yüzden daha çok cani köpek dövüştürücüleri tarafından yetiştiriliyor.Böyle bir sahipten nasıl bir köpek beklenir malum..Medya da bu köpeklerin gücleri ve bazı dengesiz davranışları sayesinde edindikleri ünden faydalanıyor..100 tane kurt köpeği saldırısı olsa haber olmuyor 1 pitbull saldırısı olay oluyor.Kısacası eğer bu köpeği gerektiği gibi sosyalleştirip eğitirsen en az diğer köpekler kadar sadık, en az onlar kadar akıllı ama onlardan çok daha güçlü bir köpeğiniz oluyor.Doğasından kaynaklanan bir dengesizliği varmış ama bu da yeterli itaat eğitimiyle giderilebiliniyormuş..İnternetten birkaç resim;
güzel kardeşim her zaman saldırgan olacaklar diye bi durum söz konusu değil tabi,ama yinede tedbirli olmanı tavsiye ederim..
köpekler çocukları çok sever....taa ki köpeğe çiğ et verip bütün gün zifiri karanlıkta bırakmadıkça üstteki fotoların hepsi benim bebekliğim içinde geçerli...pitbull değil ama av köpeği, kangal, kurt, boxer hepsinin üstünede çıkar sopaylada vururdum..ama köpek gık demezdi..çünkü ona zarar verenin daha çocuk veya bebek olduğunu ve aklı ermediğini biliyordu ...
Tabii ki abi biraz büyüsün ağızlık alıp öyle gezdiricem.Ne olursa olsun hayvana güven olmaz başkasının köpeğine saldırsa yine zarar.. Harun sen yine de artık yapma onları her köpek aynı fikirde olmayabilir
bu dediğinden bende en son 3 tane vardı ama inan iş yerine verdikleri zarar inanılmazdı...birde bazı arkadaşlar köpeklerin özellikle pitbulun çocukları sevdiğini söylüyor..ben buna katılmıyorum...pitbull inanılmaz kıskançtır komut dinler ama ilgininde hep kendisinde olmasını ister...dünyadaki pitbul saldırılarına bakarsak..coğunlukla çocuklara zarar verdiklerini görmüşüzdür...hele dört ayaklı ne görürse görsün saldırır...buna bizzat şahitim...