Vedat abi arada bu kaynamış konuyu ben de yeni gördüm ve açıkçası konu 2009 Nisanda paylaşım yapılmış, sizin kitabınız ise hatırladığım Temmuz 2010 çıkışlı. Lütfen böyle düşünmeyin. Sizin hem kitabınızın varlığı hem de aramızda oluşunuzu, yaptıklarınızı öğreticiliklerinizi bilmeyen,takdir etmeyen yok. Lütfen az önceki düşüncenizden hemencik vazgeçiniz. Yayınevi : SAY Yayınları Yazar : Vedat ABAYOĞLU Basım Yeri - Tarihi : İstanbul - 2010 Sayfa Sayısı : 204 Ebat : 16 x 24 cm
Balık ve Olta nın Kitaplarım arasında "ÖZEL" bir yeri vardı o kitabı ertesi gün sınavım olmasına rağmen gece saat 4.45 e kadar okuyup bitirdim aynı zamanda Amatör Balıkçılık - Engin Sunar Balık Profesörünün av güncesinide çok zevk alarak okudum
Vedat abi lütfen yeni kitabınıza devam eder misiniz? Kuzenim balık tutmayı hiç sevmezdi sizin kitabınızı ona okutturdum ve artık bana ne zaman balığa gideceğiz diye soruyor. Lütfen ikinci kitabınıza devam edin.
yaman koray saglam bir yazar ve deniz adamı. eger kitaplarını okursanız cocukluk yıllarınızdaki ozgurluk ve yasam sevincine yeniden doneceksiniz. kitaplardan okumanızı onerebilecegim-Buyuk orfoz(Gokovada gecer), Ne cennet sey su deniz, Deniz agaci(Marmarada kılıc balıgı avciligi) kitapları gelir.
1- yazar: cüneyt alpay kitabın adı: balık avı hikayeleri tavsiye ederim... 2- yazar: vedat abayoğlu kitabın adı: balık profesörünün av güncesi tavsiye ederim... 3- yazar: prof. dr. atilla alpbaz kitabın adı: olta balıkçılığı tavsiye ederim... bunlardan başka anı, hikaye ve tabiki balık avı tekniklerini buluşturan kitap var mı? sadece teknik bilgi olmayacak içinde. yaşanmışlıklar en iyi tekniği yaratır zaten
Merhaba saygıdeğer abilerim/kardeşlerim, Savaş DURSUN Bey'in yazmış olduğu ''BALIK GÜNLÜKLERİ'' kitabının Haziran 2015 tarihinde ilk basımı tamamlandı. Okumayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. Son derece akıcı yazılmış bir kitap. Rastgelsin.
Eski kitaplarda ne varsa. Yeni kitaplarda iş yok size güncel bilgileri gösterip geçiyorlar düz olarak Tecrübe yok yani -_- Varsa da çok nadir olarak çıkabiliyor. Ama önerim genede eski kitaplardan yana.