(_ÖNEMLİ_)13.09.09 pazar..Lüfer icin mera.

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında max cavalera tarafından paylaşıldı.

1. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    ben balıga,balık bana tutkun...

aydin abi sagolasin ilgin ıcin ama oraları iyı bilirim daha mekanı degil,yürümedi daha balik...ayrıca 180 atarımı ispatlarsam alırim oltanı bilesın :) ;) ;) saygılar..

2. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Sağ baştan say :D :D

3. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Beyler bu anlaşmazlıklar nedir böyle anlam veremiyorum. Seçim insanlarındır ve neye inanmak istiyorlarsa ona inanırlar. Senin gelişmiş bir amatör balıkçı olduğuna birileri inanmaz, başka bir vatandaşın da 180 mt. attığına.

Herkezin kendine göre ustalıkları vardır ama atışmak da neyin nesi.. Eğer atışılacak ise Serdar abi ve Alico abinin yazışmalarına bir göz atın derim. Atışırken bile bir çok kişinin bilmediği teknikleri açığa çıkararak faydalı oluyorlar.

Ben de bu hatayı yaptım ancak çirkin bir görüntü sergilediği açık bir şekilde ortada. İnsanın kendini dizginlemesi gereken yerler vardır şahsi benliğine laf söylenmediği sürece.. Bir insan şu kadar atarsanız balık alırsınız diyor akabinde dünyanın mesajı geliyor iğneleyici bir şekilde..

4. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Kimin ne kadar attığı beni ilgilendirmez kim nasıl tartışır oda beni ilgilendirmez Ben bu işi laylaylom yapmıyorum yazın gidip kışın evde yatan bi balıkçıda değilim hiç bir zamanda olmucam ben sadece gereken cevabı yazdım Sarayburnunun soğunu bilen bilir rüzgarını o rüzdarda soğukta gidipte 200 grm kurşunla kaşık atmak her babayiğidin işi değildir ee ya bırak sallama diyen olursa gideceğim gün haber veririm gelip kendi gözüyle görür ...

Son düzenleme: 10 Eylül 2009
  5. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bak alparslan kardes bıraz önce tam yazdım hata verdi gönderemedim..1 bız samimıyete bakarız fotograflara degıl.2 kimse kımseye hava atmıyor aslanım..burda eglenıyor,takılıyorz..ben 180 atıyorum dıyede ne havalanıyorm.ne böbürlenıyorum.herkesın tarzı farklı..3 pasalımanındayım beklerim.4 mera olayına gelınce en bastada sana ne dedım sen ne anlamıssın gözüm..mera ısteyen söyler ısteyen söylemez

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Eylül 2009
  6. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Ben her yere gelirim abi Benim kim ne kadar atar ilgilendirmez Beni alıntı yaptığım yer ilgilendiriyor Kimse kimseye bişey söylemek zorunda değil eğer dedim mera istiyorsan avrupa yakasında özelden yazıyım dedim o uçtu gitti Çok artistler var bişey dersin fotoğraf ister o benide ilgilendirmez tuttuysa tutmuştur tutmadıysada kendini kandırır İnşallah birgün karşılaşırız bir yerde beraber çok olta sallarız ...

7. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kım hazır balıga konuyor aslanım..bu konunun baslıgını,girisinı ıyı oku ondan sonra gel karsıma konus..herkesın awlagı kendıne..ee daha ne yok armut pis agzıma düs demek olmaz diyosun..

8. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    ben Sana hazır balığa konuyorsun demedim örnek verdim aynen öyle üsküdarın adamıysan ordakiler şuan lüferin bol olduğu bir yere gidiyorlar varsa orda tanıdığın yerini öğren ...

9. ergir

ergir ergir

fotoraf bence cokda önemli bir şey değil.eğer biri sallıyorsa evdeki pazardan alınmanında resmini koyar.burda mühim olan karşıya güvendir.ama sarayburnununda rüzgarı meşhurdur.soğuktan bırak kamış tutmayı ,insan ellerini bile hissetmez.

10. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Hayır efendim gereken cevap bu değildir.. Peki şimdi arkadaş da bir gereken cevap yazsın sonra sana cevap hakkın doğsun ardından yine ve yeniden... Sana ne demiş beni tanımıyorsun ona veriyorum demiş değil mi? Peki bunun cevabı senin istikrarını anlatıp seninle yarışırım falan mı yazmaktır? Sen iyi bir balıkçısındır Alp ve iyi çapariler falan yaparsın yani takım konusunda da dinamik ve etkinsin gerek msnden gerek buradan konuştuğum ve bildiğim kadarı ile ama ufak şeylerden nem kapıyorsun. Yap takımını, tut balığını ve bak keyfine.. Sonuçta Murat abin de senin şahsın adına bir kelamda bulunmamış..

Murat arkadaşım tanınmak icraat ile olur. Raporunu gördüm ancak birkaç tane daha paylaşımından sonra eleştiriden ziyade bilgi almak amaçlı mesajlar alacağından eminim. Eleştiri muhakkak ki güzel bir şeydir ama bazen can sıkıcı olabiliyor.

İnsanlar konulardan, mesajlardan soğumadan gezinebilsin artık tüm forum sakinlerinden rica ediyorum...

11. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    karsılasıcaz alparslan kardes.merak etme.

12. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Balık olunca o soğuk unutuluyor ama bir yerden sonra hastalık başlıyor öksürük ateş ama ölsende aklın orda kalıyor Şuan evde deliriyorum balığa gidemiyorum ama inşallah pazar günü balıktayım ...

13. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Her zaman heryerde ben gelicem ziyaretine abi bol bol Rapala atarız senle ...

14. ergir

ergir ergir

doğru .balık olduktan sonra insan yağmur,kar,fırtına dinlemiyor ama acısıda sonradan cıkıyor.o yüzden cok ama cok sıkı giyinmek lazım.

15. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Bak harikasınız ;) En güzeli budur, birlikte avlanın işte...

Zaten eminin yüz yüze görüşülmediği için insanlar bir çok şeye inanmıyor ya da inanmak istemiyor..

16. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    haklısın emre kardes..ama genc o kadar kılıcı,kalkanı kusanmıski,dedim noluyor..

17. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Artık her önüne gelen 25 milyona kamış alıp balıkçılığa başlıyor herkesin evinde bir bilgisayar giriyor foruma bilgiyi alıp kaçıyor burdan ben bu abiye şurda burda balık var desem bunu okuyan okumayan hepsi oraya gidicek Belki Murat abi gittiği yeri temiz bırakır orda güzel güzel tutar balığını ama ne insanlar var yediği yemeği çitlediği çekirdeği ortaya atıp gidiyor o yüzden artık ulu orta yer verilmesi kötü oluyor hee yer istiyorsa yine söylüyorum Özelden 1 2 yer var oraları veriyim ...

18. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hah şöyle.afferim böyle..diklenmeye yada hodrı meydan demekle olmaz bu isler,sonu kötüye gider..

19. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Ben herkesle anlaşırım her ortama ayak uydururum içki ortamı hariç :):) Ama benim anlatmak istediğim bu işi hakkıyla yapmak Saten meralar kalabalık her önüne gelen kuru kalabalık yapıyor Lafım meclisten dışarı işi bilen adam 100 kişi ile omuz omuza atar yine karışmaz araya bir çelebi girer işi berbat eder o yüzden ben ulu orta yer yazılmasından rahatsız oluyor özelden yaz msn den yaz illa bir yerden olur ...

20. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Ne gibi kötüye gider