yazmayın mehmeti listeye önce bir oylama yapalım GELSİNMİ GELMESİNMİ (biliyorsunuzki cezalı o ) ondan sonra listeye ekleriz
Metin'ciğim Barış(Moderatör)tan yer tarifi alabilirmiyiz.Okuduysa cevap yazar inşaallah.Aslında katılsa iyi olur diye düşünüyorum.
abi bu resmine hastayım haaaa şaka bir yana harika bir pozzzzz onda ses de var görüntüde yeterki keyfi yerinde olsun kardeşimin
Gelebilirsem ki inşaallah gelmeye çalışacağım.Çok daha güzel pozlar vereceğim,haftalık avatar değiştireceğim.Sadece sana vereceğim pozları,bu işi sen daha iyi biliyorsun..
sussssssss lemmm herkez yanlış anlayıp hepsi sıraya girecek vermek için kardeşlerim siz çikoya bakmayın o bana hep verecek nasıl olsa
abi ne karıştırıyonuz yine bakim bensiz bülen abi bu sefer senin ufaklık gelemiyo rahat rahat oturursun değilmi ama inan yokluğunu aratmam sana ben hehehe
Mehmet kardeşim sana team izin verse bile sen orda ne işkencelerden geçecen biliyomusun ağaç kesme ve taşıma ateş yakma üff daha neler neler bence iyi düşün
Abi sensiz olurmu yahu ayıp ettin Metin listeyi düzeltirken ekleyecektir senide AMAN diyim bu sefer ateşe yaklaşma
görüntünün kıralı sesin en güzeli bizde kardeşim iki dakka gelmedik diye ben seni sıkıştıracağım yeri biliyom abiiiiiiiiiiiiiiii Kaya abi hazırmısın arkadaşın biri cehennem gitmek istiyorda Bülent abi seni iyi anladın onu
Bu nasıl"sessiz taka"lık Peşpeşe mesajları sıralamışsın.Bi susta biz konuşalım. Şaka bi yana Taner'ciğim gelmeye çalışacağım.Seni çaysız bırakırmıyım hiç.
ben sizinle herşeye her zaman hazırım cehennem dahi olsa gözümü kırpmadan gelirim ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZ
Herkese merhaba.Ben ankara çankaya da ikamet etmekteyim.25 şubat ta yapılacak organizasyona bende katılmak isterim.Saygılarımla.