insanda stres mi kalır bu güzel doğayı bizlerle de buluşturdunuz ya Allah sizlere daha çok dolaşmak nasip etsin. Muhabbetiniz bol olsun.
Mustafa resimler harika eline sağlık ama eksik sanırım bir kaç kare daha hatırlıyorum gibi. (Cide liman vs) Gerçekten resimlerin bulunduğu yerler tam bir doğa harikasıdır. Bölgede bulunan başıca; Ünlü yazar Rıfat ILGAZ'ın memleketi Cide, İnebolu, Abana, Çatalzeytin, Aydost, Kurucaşile, Çakraz, Çeşmi Cihan Amasra vb nin yanısıra yüzlerce ufak ama muhteşem koylar. Dünayanın 4. büyük mağarası Ilgarini, Bir çok doğa sporcumuzun geçmeyi başaramadığı dünyaca ünlü Valla kanyonu ve irili ufaklı bir çok kanyon, Pınarbaşı Ilıca şelalesi, Ilgaz dağı eteklerindeki Kırkpınar ve Kadınçayırı yaylaları, Eflani civarlarında isimlerini hatırlayamadığım üç adet muhteşem doğa manzaralı göller, Küre civarlarında bulunan bakır madenleri, Ağlı kalesi, Safranbolu evleri ve aklıma şuan için gelmeyen yüzlerce Doğa harikası mutlaka görülmeye değer yerler.
Arkadaşlar,çok güzel kareler sergilemişsiniz.İnsanı alıp götürüyor resimler,kendime sormadan edemedim,"acaba oralarda yaşayanlarmı şanslı,yoksa bizmi şanslıyız?"diye.Emeğinize sağlık.Saygılar.
Süper manzaralar ve çok güzel ortamlar tek kelimeyle mükemmel çoğu kartpostal olabilecek nitelikte tebrik ederim paylaşım için teşekkürler
oh oh çok güzel ne güzel yau gardeşim bu kadar özendiemyin bizleri. içimiz gidiyo dışımız burada ama gerçektende çok arkadaşımız ve ben doğaya hasret gün gelir elbet bizlerde gideriz böyle mekanlara
. Ben masa üstü olarak yukarıdaki fotoyu kullanacağım. işten güçten sıkıldıkça : Serkan, Şerefe Abicim. derim artık. hıck. Afiyet şeker olsun. Birde fotoların altında nereleri olduğunu görebilseydim harika olacaktı ya. Elinize sağlık...
Cennet cennet... Değerini bilmek şart bu ülkenin Bu güzellikleri bizlere yakın eden sevgili Mustafa ve Sarkan' a teşekkür ederim
Abi ne adamsın ya? Bende Mustafa'ya söylüyordum bugün gıcıklık olsun diyemi ilk başa koydun o resmimi diye.
Ne küçük kulübesi abicim şato yaparız sen ne diyorsun odun çokkkkk teşekkürler ANKARA TEAM teşekkürler Sen gitte hele geri dönme isyecekmisin gör beni silah zoruyla getirdiler teşekkürler abicim doğa harikası bir yer biz burda boşa yaşıyoruz Anneyi almayı unutmadıkda aklımızı unuttuk daha doğrus ben orda kaldı kankam 10*10 abicim senin aslında tam ihtiyacaın olan yerler ablası daha durun hele kar düşsün ANKARA TEAM bayrak dikecek zirveye teşekkürler saol selim
La baba balığa gitmedikki tüfekle gttim GÜLYABANİ beni o halimle denize götürdü hatta balık yok ama 2 kişilik mini organizasyon şahaneydi olmanı isterdim bu resimler harici neler kaçırdın