11 Mart Uzun zaman sonra balıktayım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında noche35½ tarafından paylaşıldı.

1. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Mehmet abi bana kalırsa bu hafta en iyi av sizde geldi bu civardan.:) Valla ne yalan söyleyeyim ben çok beğendim. Anlatımında okurken hiç sıkmadı inan. O taraflarda bir kıyı avında:)D )görüşmek dileğiyle..

2. noche35½

noche35½

Favori Kamış:
    Olta
    Sevgili Mehmet teşekkür ederim yorumun için.Bizim o taraflara giderken İltur tatil sitesini geçtikten sonra balık çiftlikleri var.Orası pazar günleri bilidiğin Kemeraltına dönüyor.Bir kısım botlarla,bir kısım kıyıdan atıyorlar oltalarını aklınızda olsun.Ayrıca hoş ben şu sıralar gidemiyorum ama birgün organize olup bizim tekne ile de çıkabiliriz.Bildiğim kadarıyla bizim yan sitelerin birinde Mutlunun da bir arkadaşının evi ve teknesi var.Havalar biraz daha düzelsin 2 tekne falan bir organizasyon yapılabilir..

3. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta

ben o çiftliklerinin en başta olanından (iltur tarafında) avlandım da bir ısparoz bile yakalayamamıştım abi.:D

4. noche35½

noche35½

Favori Kamış:
    Olta
    Sevgili Mehmet,o kadar insanı orada görünce demek çok balık var diye düşünmüştüm.Ben 1 kere tekne ile gittim oraya,o zaman da kırma mercanları3lü 4lü çekmiştik.Tekne gidince daha verimli av veriyor sanırım oraları.Çünkü çiftliklerin dubalarında biriken midyeleri yemeye geliyor balıklar anladığım kadarıyla.
    Babamın fotoğrafını çekmiştim 4lü çektiği zaman,bende kaçak bir çipura almıştım hatta orada onun fotoğraflarını da yollayım

Babam 4 lü kırma mercan çektiğinde(Yüzündeki ifadeye bakarmısınız):)
    Bu da benim zoka ile firari çipura çektiğim an..
    Ama bunları söylemem tekne ile çıkmamamızı gerektirmiyor.O teklifte her zaman geçerli:)

5. sevgili mehmet kardeşim baktığımda fotolar yoktu takip edememişim..

tebrikler.. güzel bir paylaşım..:)

6. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    asso,yozuri.prencess,rapala
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    Mehmet abi gayet güzel elinize sağlık, sizin resimleri gorunce karareisi özlediğimi hissettim :) en kısa zamanda bende sevgili arkdaşım özgür ile kararesiten çıkmayı dusunuyorum sizede haber ederim güzel bir havada beraber boğazda Mercanları avlarız :)) rastgelsin

7. noche35½

noche35½

Favori Kamış:
    Olta
    Sağolun Bülent Abi ve Mutlu arkadaşım..
    Haberim olursa sevinirim sevgili Mutlu,zamanım müsait olursa bende gelirim mutlaka...
    Bu hafta avlanırken senin o mercan yapıyor diye bahsettiğin deve kayalıklarının ilerisinde bir tekne bağlıydı(orada 2 tane balık çiftliği havuzu koymuşlar)acaba senmisin diye gittim hatta yanlarına.Baktım ki sen değilsin ben de hazır gelmişken çiftliğin dubasına bağlandım.Bu 2 balığı da oradan aldım zaten.
    Sevgiler ..

8. AKIN74

AKIN74

Mehmet Abi hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmişsin, anlatımda avda paylaşımda çok güzel, ellerine sağlık...:)

Şansın her daim güzel olsun.;)

9. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    mehmet abi güzel çeşit yapmışsın maşallah ellerine sağlık:)