mehmet gelirse onu sana yollarız diğer araçlardada boş yerler var gelmek isteyen arkadaşalrımızı arbasız da olsa en yakın bölgedeki araçlara alabiliriz bize hemen bilgi verirlerse listede düzeltmeler yapıp bunu aksaklık çıkmadan hallederiz diye düşünüyorum
abi ben dükkanın içinede girerim merak etme alışkınlık oldu zaten pidecide alıştırma yapıyım sonrada bana bu dandik botları satan yeri patlatacam
Sizi daha önce de uyarmıştık ama farketmediniz ya da ihmal ettiniz Bir zahmet imza ayarlarınızı yaparmısınız,sizinle ilgili hiç bir bilgiye sahip değilz Kaç yaşındasınız,hangi şehirdesiniz,adınız nedir...
arkadaşlar size iyi ve kötü haberlerim var 1- Yarın sabah İstanbula iş toplantısına gidiyorum benım için dua edin iyi geçsin diye BU KÖTÜ HABER 2- Pazar sabah saat 06,00 uçağıyla dönuyorum saat 07,00 de Ankara da olup eve ulaşıp malzemelerımı zaten akşamdan hazırlıyacağım için saat 08,00 de evden çıkıp 08,45 gibi yanınızda olurum nasıl olsa gittiğiniz yeri biliyorum ama tek üzüleceğim sizinle sabah yolculuğunu beraber yapamamam olacak (anlayan anladı bunu) BU İYİ HABER DENİZ abim ve ÜMİT kardeşime duyrulur buradan beni bu programa göre düzelt WEST
tamam abi dikkat et sen acelede etme sakın görüşürüz orada nasıl olsa ben ayarlamayı yaparım haydi sana kolay gelsin.
west geberiyorum kardeş gripten. eğer iyileşemezsem ben gelemeyeceğim kardeş.ama bütün tedavileri uyguluyorum valla..elimden geleni yapıcam..gelemezsem tüm arkadaşlardan özür dilerim.
lemmmm ne hastalığı ne limonu ne şerbeti ben biliyom senın grıpıne ne iyi geleceğini anlayan anladıı yamuk yapmayın iki eliniz kanda dahi olsa ölüm döşeğinde bile olsanız geleceksinizzzzzzz çünkü ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
geçmiş olsun yasin cim gelirsin sen nasıl olsa duramazsın onun için bişey demiyeceğim sen anladın onu
bu akşam son proğramımızı yapalım artık songün mümkünse akşam herkes burada olmaya çalışsın msn edresim aşşağıda var eklemek isteyen arkadaşlarımız abilerimizde eklesin görüşelim çıkmadan ÇİKO- bülent abi sana bir misafir ekleyeceğiz telsizlerden abimiz cepten aradı ve gelmek istediğini bildirdi seninle o abimizide görüştürelim ok.
Katılım Pazar günü yapılacak olan Kızılırmak turunda sizlerle olmaktan mutluluk duyacağım, Yenimahalleden katılmak istiyorum
DENİZ abi senin araç problemin olmayacak umarım mesajımı görürsen acil telefonla görüşelim beni ararmısın birde ümit diye bir arkadaştan bahsetmişsin mesajının birinde geliyormu acaba
arkadaslar merhaba fbalık evı net olarak yuruttugumuz fıdan kampanyamız var. bır fıdan yardımı bızım ve cocuklarımızın gelecegı ıcın cok onemlı.haydı sımdı gorev zamanı