ben üsküdar paşalimanında ve köprü taraflarında balık tutmak istiyorum 15-20 gün önce bolca gümüş çıkıyordu bu sefer sadece tek tük zargana var köprü taraflarında buralarda hangi balıkları tutabilirim(kıyıdan) ve av için gerekenler neler.
bu aralar herkesin soruları cevapsız kalmış. artık paylaşımı sevmiyorlar yada boğazda balık tutulsun istemiyolar kıskanıyolar sanırım. forumun geneline bak boğazda tam haraketlilik baslamadı sanırım. sen yinede yemli çapari vs. al git bi dene. bir iki hafta içinde boğazda haraketlilik başlar herhalde. hadi rastgele..
paşalimanında Murat arkadaşımız palamut tuttu, güzel istavrit aldı geçen gün... paylaşımı sevmiyorlar yaftalaması yerine biraz raporları karıştırsan hemen görürsün Emre kardeşim
sanıyorum genc barıs kardesimiz yeni baslıyor,ekipmanları ve malzemeleri sordugundan anladgm kadarıyla..
evet, forumu çokça karıştırması gerekiyor başlangıç olarak. her türlü yardıma hazırız... ama önce genel konuları şöyyle bir okusun bakalım.
Barışcım murat kardeşimiz geçen gün sorduğun bölgede destan yazdı palamutları görünce oturduğumuz koltuktan zıpladık. İstavritte başladı zaten boğazda. Av raporlarını takip et ve al çaparilerini ak boğaza
selamlar arkadşlar bende bir üsküdarlı olarak genelde çengelköy-kuleli-kandilli parkını tercih ediyorum.buralarda balık yoksa bence sahil şeridinde başka yere bakmam 100%90 olur buralarda arkadaşa tavsiyem buralara takılsın.