İyi günler üstadlar.Arkadaşlarla terkos turna avına gitmeye karar verdik.Çeliktepe'de oturmaktayız.Kağıthane veya Levent tarafından otobüs veya minibüslerle nasıl gide biliriz ?
Hoşgeldin erdem kardeşim. Keyifli paylaşımlar dilerim Durusu (Terkos) toplu taşıma ile nasıl gidilir yada gidilirmi bilmiyorum ama Araçsız gitmek eziyet olur. Onca malzemeyle çok sıkıntı çekersiniz. genciz gideriz derseniz Mutlaka balaban köyü tarafına gidin balaban burnu tarafında avlanın gölün en verimli ve kıyı olarak müsayit alanı dır. Ben idare de oturuyorum hasdal göktürk köyü yolundan gidiyorum.
bende nurtepede oturuyorum coğu zaman araba ile gidiyoruz ama toplu tasıma ile gidiceksen günde 3 kere saatleri değişik(netten araştır) balabana otobüsler kalkıyor.bayrampaşa metro durağının arkasından bayrampaşa-balaban 336A otobüsleri kalkıyor onlar ile gidebilirsin ama günde 3 sefer yapıyolar saatlerine bakarak yola cık.
KAZIM ABİ GİDERKENDE BİZİM ORDAN GEÇİYORMUSSUN. BENDE HASDAL MEZARLIGININ ASAGISINDA ARICILARDA OTURUYORUM.