merhaba ben balığa çok meraklıyım eskiden 290 sea master bot ve 8 hp yamaha motorumuz vardı sattık yerine anıl marinin 460 teknesinimi almalıyız yoksa safterin galata marine ye özel yaptığı tekneyimi anıl marin 460ın özellikleri 290kg max.50 hp motor 17 cm su kesimi sonradan direksiyon takılabilir ve 3 cm fiber safterin galata marineye özel yaptığı tekne 130kg max.60 hp motor 19 cm su kesimi sonradan direksiyon takılabilir ve 1.5 cm fiber bence safterinkisi biraz ince gibi ama yeterlimidir çünkü akrabalarımızdan birisi safter 500 sport tekneyi remorke yarım çekmiş balığa çıkcam diye tekneyi 30 dakika filan kayalara vurarak parçalamış tekne parçalandığı an saftere götürdü safter tekneyi yapması teknenin yarı fiyatına mal oldu yanında 60 hp yamaha 2 zamanlı motoruda kayalara vurarak pervaneyi kırıp şaft ta ezikler açmış ve içindeki bir pim kırılmış şaftın yenisi 3000 tl idi adam tekneyide motoruda sattı anıl marin 460k aldı yanında honda 4 zamanlı 4 silindir 40 hp motor taktı şuan teknesi sorunsuz not: tekneye 40 hp yamaha 4 silindir 4zamanlı motor takçam
kullanıcı resmimde başka bir akrabamızın teknesi anılmarin blacksea 580c dir üzerinde 115 hp mercury motor vardır
Ben anlamam am söylediklerinize göre Anıl daha iyi hem kalında öeki dağılır mağılır allah muhafaza.Hem yakınınızda kullanıyormuş.Memnunsa sizde bence ondan alın.
selam safter su üstünde hakimiyeti biraz zor oluyor bitanıdık 4,65 modelini kullan dı memnun kalmadı mursanmarin den librti modelini aldı çok memnun
40 hp motor bu tekneye bence fazla gelecektir 20 25 hp motor bu tarz teknelere her şekilde yeter diye düşünüyorum.tekenlere gelince herbiri ayrı ayrı zevkli ve güzel tekneler.hatta sizin standartlarınızda düşündüğünüzde size hangisi uygun geliyorsa onu alın diyebilirim
iyi bir ayrinti yakalamisin ailesi alacakdir ama kendis arastirma yapiyordur bende kücükken gidiordum arastirma yapiordum v.s herkez bana ayni soruyu soruyordu senmi alcan kullancan diye maalum ailelerimiz internet bilmeyebilir dolayisi ile cocuktan rica edip netten bir sor sorustur bakalim diyebilirler ki piyasadaki insalar artik ückagitci olmus herkez kendi teknesini satmak icin över ama bu gibi forumlarda böyle bir niyet olmadigi icin genc arkadasimiz burada forumda sormus, dur diye düsünüyorum
ben alacak deyilimya param (daha çok var daha orta okula gidiyorum) anılmarin blacksea580 alırdım 115 hp motor alırdım ve ayrıca onur abi anıl marin tekne 290 kg deil 320 kg 290 direksiyonsuz tekne 20 25 az max.50 hp takılıyo
bu arkadaşın ailesi büyük bir ihtimalle tkne almıştır ama; anıl marin tekneleri sintine suyunu kendi boşaltıyor.oldukça oturaklı bir arkadaşımda var kendisi 110 kg ve küpeşteye oturmasına rahmen tekne yatmıyor.20 hp makine ile tek kişi 21 deniz mili hıza ulaşıyor.fiyatı öbür fiberlere göre biraz pahalı ama örnekleme gelirse anadolmu mercedesmi derler sağlamlık açısndan adama