tecrübelerimizi paylaşalım... Bursa, Gemlik - Narlı

Konu, 'Bölgeler' kısmında şanssızbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

Çok sık ava çıkmak için malesef vaktim olmuyor, ama balık benim için bir tutku oldu gerçekten... bu seferde şansımı kıyı balıkçılığından farklı olarak denizde kayıkla denemek istiyorum, Bursa Gemlik Narlı'da kayıkla balığa çıkmak niyetindeyiz eğer hava müsait olursa bu pazartesi.. olmazsa diğer pazartesi.. Narlı dedim, çünkü BUrsa da en iyi balık yapan yerin burası olduğunu duydum, farklı iyi balık yapan yer varsa orayı da düşünebiliriz. Ancak hangi takımla, hangi yemle ne alabiliriz? hiç bir malumatımız yok... Kaç numara iğne kullanmalıyız, bu sıra ne balığı alıyoruz vs? rapala veya kaşık iş yapar mı? Çapariyle çinekop veya palamut çıkar mı? Derinlik ne civarda olmalı? dip oltası mı veya nasıl takım? TEK ARZUM KIYIDAN YAPTIĞIM BİR KAÇ AVDAN FARKLI OLARAK BİRAZ DA OLSA BOL BALIK ALABİLMEK buralarda avlanan arkadaşların yardımını bekliyorumm... tecrübesizliğimi hoş görün, bu ilk kayıkla açılmamız olacak...
    HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...

2. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Merhaba Furkan;
    Narlıda derinlik yaklaşık olarak 30-35 metre diye hatırlıyorum. kurşunun yere değdikten sonra 1metre kadar kaldırman yeterli olacaktır.
    izmerit ispari kupez karagöz yemli takımla yakalayabileceğin balık türleridir. yem olarakta Midye, boru kurdu, sülünez, tavuk göğüs eti, hamsi, kullanabilirsin.
    Hamsi veya gümüşle çinekopta avlayabilmen mümkün. fakat NARLI'da kaşık, rapala veya çapariyle avlananı hiç görmedim.

Hava şartları iyi olursa güzel balık yakalayacağını düşünüyorum. Raporunu bekliyoruz

Rasgele...

3. şanssızbalıkçı

şanssızbalıkçı Furkan

teşekkürler... umarım elimiz boş denmeyiz, ya nasip... size de rastgele...