EVET ARKADAŞLAR EVE YENI GELMİŞ BULUNUYORUM 8 DEN BERİ SUADİYE SAHİLDE KIYIDAN ATIYO RUZ BİR ABİM ORTALAMA 40 45 CM BİR PAŞA ALDI.. BENDE 35 CM LİK BİR PAŞA ALDIM AZ İLERİMİZDE 2 3 GENÇ 3 TANE ALDI BALIK BİRAZ SEYREK DOLANIYOR DENK GELİRSE GELİYOR YERLİ BALIK TABİ BU TUTTUKLARIMIZ GÖÇ ETMEMİŞ BURDA KALAN BALIKLAR BALIK DAHA GİRMEDİ İÇERİ.... SAYGILAR
panele hoşgeldin ALİ özellikle bir ' bostancı-Kartal' kıyı lüfercisi olarak seni tebrik ediyorum. Bu hızlı çalışmalarının karşılığını inşallah düşünemediğin kadar fazlasıyla alırsın. Eğer balık varsa bu sahiller her zaman daha çok iş yapar. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle, Saygılarımla,
*** gercekten mayısta cok feci bi şekilde balık yaptı burası suadiye... 1.5 ay boyunca gunde en az aldıgım balık sayısı 15 di tabi cinekop ve sarıkanat su 10 gun ıcınde guzel balık yapacak gibi
Selam kardeşim bizde caddebostan'dan aldık geçen hafta 2 adet Lüfer ve sarıkanat Suadiye'de tam olarak nerden atıyorsun paslaşalım bende sana bilgi veriyim grubumuza üye olursan güncel av haberlerini paylaşıp ,yeni haber ve av raporlarından haberdar olabilirsin rast gelsin inşaallah
Tamam Ali kardeşim çok saol gelicem inşaallah ,forumdan haberleşiriz görüşmek üzere ,yaptığın avları paylaşırsan sevinirim rast gelsin inşaallah
TEBRIKLER AFIYET OLSUN ORDA IKI TANE KAYIK BAGLANAN YER VAR. BOSTANCI TARAFIMI SUADIYE TARAFINDAKI KAYIKLARIN ORDAKI YERDEN MI YAKALANDI .. HERKESE RASGELSIN
kıymetli lüferciler avrupa yakasında lüfer sarıkanat kıyıdan nerelerde iş yapar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim mrsparkle