Videoyu çeken Gelibolu sahtesinin mucidi Tayyar Tunç'tur. Yaptıgı sahteler efsanedir. Aynı şekilde kişiliği de öyledir.
Valla perişan oldum seyrederken, ağzımı suyu klavyeye aktı resmen Abileri tebrik etmek kesmez, başka bişey yapmak lazım
bu tayyar beye nasıl ulaşabiliriz tlf numarası felan varmı ve iskenderunda da iş yaparmı bu gesler ayrıca videonun başlarında gesi balığın ağzından çıkarırken elastik bir şey gezin arkasında balığın ağzında vardı onu merak ettmi nedir abaca
Allah Allaaahhh... Şaka mı yahu bu?! Gidip tanışmak lazım ve dahi beraber avlanmak lazım Tayyar Bey ile... Biz Boğaz rapalacılarıyla da sağlamından makara yaptılar ama bu 3 videodan gördüğüm kadarıyla haklarıdır tabii bu makara Bu arada bu GES'leri yakın zamanda İstanbul'da deneyip de yorum yapacak arkadaşlar varmı forumumuzda?
ges'ler su üstü sahteleridir. Su üstü sahteleri ile iş yapılabilen heryerde çalışırlar. Tayyar'ın yaptıklarının yanında bir kişi daha yapıyor (Turgay) ve ayrıca Oskar da üretiyor. Konu ile ilgili evvelce açılmış bir başlık da var zaten...
gelibolunun lufer zamanı hava soguk teskilatlı avlanmak gerekiyor arkadasları tebrik ediyorum mukenmel bir av
Çok zevkli ya şaka gibi valla bi ara aşiyanda bunun gibi bişi yaşamiştim ben ama tabi bizim attiğimiz mesafe ile bu kiyaslandiğinda adamlar biz bir kere atarken 3 kere atip balik aliyorlar Tek kelimeyle 10
Hamallıkta yapmıyorlar abi. Biz Aşiyanda 170 gr kurşundan aşağı atamıyoruz bi de üstüne akıntı ve balık bilince 10 kilo yük çekiyoruz. Bu adamlar tam keyif yapmışlar. Maşallah diyelim başka da bişey denmez zaten.
Tayyar ve Turgay beyler yıllardır sahte ve spin camiasında çok iyi tanınırlar.İkisi de ges imalatçısı ve çok iyi balıkçılardır.
1.ci videoyu izlemiştim sanırım hatta gesler tayyar abinin yaptığı değilmi aşka bir forumdan takip ediyorumda sizi